Csonka András életmódot vált – fotókkal

Idén újra megrendezésre kerül május 11-én az Eisberg Fitbalance Aréna, Magyarország vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja a Papp László Sportarénában. Ahogy minden évben, most is hírességek hívják fel a figyelmet az egészséges életmódra. A ?Sztárok az egészségért? program idei nagykövetei: Tolvai Reni, Sarka Kata, Horváth Éva, Szávay Ági, Kőbán Rita Ungár Anikó, Kustánczi Lia, Kiss Orsi, Bedhy a Bestiákból, Csonka András, Rippel Testvérek, DJ Dominique, Katus Attila, Czanik Balázs és Erdei Zsolt!

A rendezvényt megelőző interaktív sajtótájékoztatón a ?Sztárok az egészségért? program nagykövetei is részt vettek. A hírességek lelkesen próbálgatták a vadonatúj sporteszközöket. Az egészségsarokban mindenki ellenőrizhette egészségi állapotát, majd a jó eredményeket megünnepelték a cukor és szénhidrátmentes süteményekkel, valamint a rendezvény névadójának, az Eisberg különleges salátáival. A hírességek is felhívták a figyelmet az esemény egyik fő vonulatára, az egészségmegőrzésre. A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl, a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanácsokkal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.

Nézd meg, hogy érezték magukat a sztárok az egészséges programon!

function startGallery_968() { var myGallery = new gallery($("myGallery_968"), { timed: false, showCarousel: false, showInfopane: true, showArrows: true, embedLinks: true, slideInfoZoneOpacity: 0.80 }); document.getElementById("myGallery_968").style.display = "block"; } window.addEvent("domready", startGallery_968); Horváth Éva

DJ Dominique és Szávay Ági

Katus Attila

Sarka Kata

Erdei Zsolt

Debreczeni Zita

Sarka Kata

Csini lányok

Rippel Viktor

Kiss Orsi vérnyomásmérésen

Csona András életmódot vált

Az idei évben először tudott részt venni Erdei Zsolt is, aki felhívta a figyelmet, hogy ezek a tömegsport rendezvények milyen fontosak, hiszen jó hangulatban a mozgás is könnyebb. Javasolta, hogy vigyék el a sportszeretők az eseményre a gyerekeiket is, hiszen a példamutatás nagyon fontos. Az interaktív sajtótájékoztatón részt vett az olimpikon, miniszterelnöki tanácsadó Balogh Gábor is, aki támogatja az eseményt, melyre várhatóan idén is több ezer ember ellátogat, így ez Közép Európa legnagyobb egészség- és mozgásfesztiválja! A rendezvény háziasszonya a gyönyörű fitneszvilágbajnok, Kiss Virág!

Mind a sztárok, mind az edzők sok szeretettel várnak mindenkit 2014, május 11-án vasárnap a Fitbalance Aréna egynapos egészség- és fitneszfesztiváljára, ahol 26 színpadon, több száz program és több mint 100 kiállító várja az odalátogatókat!

Kapcsolódó cikkek:

Kereket oldott Rékasi Károly ? Irány Rio! Balzsay Károlyért futott a Class FM stábja Óvónéninek állt Zséda és Kovács Ági
folytatás

Legkedveltebb hírek
Különleges telihold következik, olyan, amilyet még sohasem láttál
2019-05-18 11:30:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez