Utazz Indonéziába 500 forintért!

A Budapesti Indonéz Nagykövetség és a Indonéz Kereskedelmi Központ jótékonysági vásárral egybekötött INDONÉZ NAPOK-at rendez 2014. május 9-11. között (péntek-szombat-vasárnap) 10-18 órai nyitva tartással. A rendezvény helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ lesz.

Az Indonéz Napok-on a színpadon hagyományos indonéz zenei- és táncelőadásokat láthatnak a látogatók az Indonéz Nagykövetség zenészei és táncosai jóvoltából, valamint bepillantást nyerhetnek Indonézia egzotikus világába kulturális előadások megtekintésén és termékeinek megismerésén keresztül.

A következő termékekkel képviseltetik magukat a kiállító indonéz cégek: ezüstékszerek, igazgyöngy és bizsu kiegészítők, kézműves termékek,  kígyóbőrtáskák és termékek, divatruházat és kiegészítők, lakásdekoráció, batikolt különleges ruhák, indonéz élelmiszer, édességek, tea és kávé.

A magyar importőrök és kereskedők batik festmények, kézműves termékek, bútorok és lakáskiegészítők, ékszerek, gyógypapucsok, kókusztermékek és egyéb élelmiszerek széles kínálatával várják a látogatókat. A vendégek a helyszínen kialakított hagyományos teázóban megkóstolhatnak sokféle méltán híres indonéz tea különlegességet, a meghívott indonéz szakács jóvoltából pedig megízlelhetik a hagyományos indonéz ételeket is.

A rendezvényen lehetőség lesz személyes üzleti tárgyalásokra az exportőrök képviselőivel, illetve utazási irodák ajánlataiból is válogathatnak az utazni vágyók.

Az 500 Ft-os belépőjegy teljes összegével a látogatók támogatják a ?Nyújtsd a kezed? Alapítványt, amelynek feladata a többszörösen hátrányos helyzetű gyerekek számára nagyobb esélyegyenlőség biztosítása. Az adományt az Alapítvány képviselője a színpadon a vasárnapi nap záróünnepsége folyamán veszi át.

A rendezvényen a tombolát vásárlók között naponta többször hagyományos indonéz nyereménytárgyakat sorsolnak ki.

A rendezvény két fődíja egy Budapest ? Jakarta ? Bandung ? Jakarta ? Budapest és egy Budapest ? Jakarta ? Bali ? Budapest repülőjegy.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Tudtad, hogy Európában is vannak ananászültetvények? Igaz, egészen az Azori-szigetekig kell értük utazni
2019-08-20 15:16:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez