Alföldi a legértékesebb magyar celeb

A Forbes magyar kiadása először készített listát a legértékesebb magyar celebekről. Első helyen Alföldi Róbert végzett, tőle alig lemaradva Ákos lett a második. A legértékesebb női celeb a lista ötödik helyezettje, Liptai Claudia lett.

?Ha az ember következetesen hiteles, az előbb-utóbb kifizetődő. Mint kiderült, szó szerint is. Ha mered vállalni azt, aki vagy, azt megérzik az emberek? ? mondta első helyezésével kapcsolatban Alföldi Róbert a Forbesnak nyilatkozva. A Nemzeti Színház korábbi igazgatója úgy lett a legértékesebb a Forbes listáján, hogy nem foglalkozik saját imázsának, márkájának építésével, bár azt már megtanulta, hogy mire mondjon igent és mire nemet ? derült ki a múlt héten megjelent lapból.

A lap a legértékesebb női és férfi celebet is címlapra tette, júliusban kétfajta borítóval jelenik meg. Egyiken Alföldi Róbert, a másikon Liptai Claudia szerepel. A 21-fős listán kívül a Forbes mások mellett Vastag Csaba, Lilu, Tilla és Bereczki Zoltán menedzsereinek portréján keresztül mutatja be a celebipar üzleti oldalát. Az összeállításból kiderült: a menedzserek a celebek mindenfajta bevételének akár 20-30 százalékát is elkérik, cserében készenlétben állnak: profi stábot tartanak fenn, munkát szereznek és ha kell még mobiltelefont is javíttatnak.

A lista első 5 helyezettje:

1.       Alföldi Róbert

2.        Ákos

3.       Frei Tamás

4.       Friderikusz Sándor

5.       Liptai Claudia

Kapcsolódó cikkek:

Világhírű zenész ül az X-Faktor mentorszékbe ? videóval Pokorny Lia egy napja ? fotókkal Szépségkirálynő igazolt a Jóban Rosszban csapatához


folytatás

Legkedveltebb hírek
Érdemes késő este a Viasat Explore csatornára kapcsolni: ma indul A feladatosztó! (Ismétlés: szombat és vasárnap este
2019-02-15 20:15:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Amikor megszületünk, beleszületünk egy családba
2019-02-15 19:20:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Az Egy kis időre és a Papa Volgája zárja a Cseh Filmkarnevált
2019-02-15 16:41:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
A szkizofrénia kezelése nagy kihívást jelent a szakemberek számára
2019-02-15 15:39:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez