Többen keresünk szeretőt a VB alatt?

Az egyik legnagyobb angliai szerető kereső oldal, az Illicitencounters azt nyilatkozta, hogy a vb idején 200%-kal nőtt meg náluk a női regisztrálók száma. A ?láthatatlan asszonyok? ilyen módon keresnek szórakozást addig, amíg férjeik a meccseket nézik. Természetesen nem a vb miatt romlott meg a kapcsolatuk: a gondok már jóval korábban elkezdődtek, a fociláz csupán hab volt a tortán.

Magyarországon is létezik hasonló profilú oldal, a statisztikák azonban máshogy alakulnak az angolhoz képest: itthon a női regisztrációk száma nem nőtt ugyan, a férfiaké viszont jelentősen, 15%-kal csökkent. Úgy tűnik, a szex sem annyira fontos, mint a vb, illetve a meccsek nagyszerűen lekötik a fölös energiákat.

Tehát míg a nők a meccsek alatt online keresnek jobb szórakozást maguknak, addig a férfiak oda vannak ragasztva a képernyők elé.

Társkeresők vb alatt

Mi a helyzet a társkereséssel? Az egyik legnagyobb, egyedülállóknak szóló hazai társkereső oldalon nemhogy csökkent volna, de még nőtt is az aktivitás ? ez köszönhető a világbajnokság idejére bevezetett online focis játéknak is. Sok nő úgy véli, hogy az a férfi, aki a meccsnézés helyett inkább párt keres és emaileket ír, az bizonyára komolyan is gondolja a dolgot. Ugyanígy gondolják az offline társkereső rendezvényekre igyekvők is. A VB alatt a Társkereső Kalauz által szervezett randikon még a negyvenes korosztályban is teltház volt, jól mutatva, hogy a társkereső kedvet nem befolyásolja a foci.

Ismerkedés meccsek alatt

Aki pedig semmiképpen nem szeretné a meccseket kihagyni, ugyanakkor egyedülálló, annak sem kell lemondania a társkeresésről: főváros és vidéki nagyvárosok több pontján felállított kivetítős helyekre nem csak férfiak, de nők is szép számmal járnak. Félidőben, meccsek előtt vagy után maga a foci is nagyszerű ürügyet biztosít a kezdeményezésre.

Fotók: sxc.hu

Kapcsolódó cikkek:

A színlelés rossz stratégia ? ahogy a focipályán, úgy az ágyban is ? videóval Minden hetedik magyar szexelt már nyilvános helyen Mentsd meg a párkapcsolatod!
folytatás

Legkedveltebb hírek
Folyami szörnyek felkutatása után a világhírű biológus, extrém horgász és műsorvezető, Jeremy Wade most a folyóvizek csúcsragadozóinak váratlan eltűnése ut
2020-08-14 16:26:32 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
A Keménykalap és krumpliorr, a Nápolyt látni és..., valamint a Gyula vitéz télen-nyáron rendező
2020-08-14 14:56:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Az elmúlt öt hónapban sok mindent átértékeltünk, lelkileg és pénzügyileg egyaránt
2020-08-14 14:13:21 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Egy brit rendező egy kanadai képregény alapján vallott szerelmet az amerikai popkultúrának: 10 éve mutatták be a Scott Pilgrim a világ ellent, ami órásit bukott a moziban
2020-08-13 16:31:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Timothée Chalamet újra Magyarországon van.
2020-08-13 13:58:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez