Sztárok és pilóták buliztak a GP after partin

Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek. Talmácsi Gábor, Győrfi Pál, Horváth Éva, Ada, Sarka Kata, Árpa Attila és Kiss Endi mellett a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne és a Williams tesztpilótája, Felipe Nasr is a Symbolban bulizott.

Győrfi Pál fiával, Horváth Éva barátnőivel, Talmácsi Gábor kedvesével, míg Sarka Kata a Magyarország Szépe versenyzőivel bulizott az immár 6. alkalommal megrendezett hivatalos GP After Partyn a Symbolban. Kata mindennapjait a munka és a család teljesen kitölti, csak ritkán jut ideje a szórakozásra, így még inkább kihasználta, hogy most szabad estéje volt. A csinos anyuka már többször részt vett a Magyar Nagydíjon, sőt egyszer a valenciai futamon is ott volt férjével.

?Nem vagyok fanatikus Forma-1 rajongó, de a hangulata mindig magával ragad. A Hungaroringre többször kilátogattam már, az egyik legjobb élményem mégis az, amikor néhány éve a valenciai futamra is elmehettünk Petivel, ahol ugyanabban a szállodában laktunk, mint Bernie Ecclestone és a pilóták. A versenyzőkön kívül pedig az egyik nagy kedvencemmel, Nicole Scherzingerrel is volt szerencsém néhány szót váltani? ? mesélte Sarka Kata, aki csajos estéken szívesen tölti az idejét a bécsi úti szórakozóhelyen.

Talmácsi Gábor ritkán jár el bulizni, az év presztízs eseményét azonban ő sem hagyta ki. A világbajnok gyorsaságimotor-versenyző barátnőjével és édesapjával érkezett a rendezvényre, ami egy kis kikapcsolódást jelentett a versenyek közötti hajtásban.

?Az MotoGp-s évek alatt nem sok partit rendeztek a versenyek után. Persze, amikor a világbajnokságot megnyertem az év végi valenciai futam után hatalmas buli volt. Jó volt most is egy kicsit kikapcsolódni, néhány ismerős arccal találkozni, ugyanis keveset járok el szórakozni, a munka és az utazás elég sok időmet leköti. Most teljes erőmmel arra koncentrálok, hogy a Talmácsi Racing és a versenyzői az utolsó két futamon a lehető legjobban teljesítsenek. A  legutóbbi versenyen pontszerző helyeken zártunk? ? mondta el Talmácsi Gábor.

A hajnalig tartó ünneplés során nemcsak a táncparketten, de a dj pult mögött is igazi hírességek váltották egymást. Petra Silander igencsak felpörgette a hangulatot miközben kedvese, a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne az első sorban tombolta ki a futam fáradalmait.  A keverőpult mögött a gyönyörű dj-t Nathan Cozzetto és Zenbi váltotta, az ütős dallamok pedig a Williams tesztpilótáját, a Felipe Nasrt is a Symbol táncparkettjére csábították.

Kapcsolódó cikkek:

Forma-1 lázban égnek a csajok ? fotókkal Összemérték tehetségüket a sztárok ? fotókkal Szerelmével szelte a hullámokat Iszak Eszti
folytatás

Legkedveltebb hírek
Ő volt Django, a spegettiwesternek legnagyobb sztárja, aki a magyaroknak már örökre Árpád vezér marad a Honfoglalásból
2019-09-22 08:26:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Bűbájos romantikus történet Jojo Moyes és Marian Keyes rajongóinak: Minnie Darke most megjelent könyve, a Megmondják a csillagok
2019-09-21 14:23:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Eddig 25-ször halt meg a vásznon. Ma már visszautasítja azokat a szerepeket, amikor a karaktere
2019-09-21 11:59:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Az utolsó Rambo-filmben Sylvester Stallone két, nagyon véres kézzel rombolja le saját legendáját
2019-09-21 09:58:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez