Európa az állandóan kefélő nyulak ketrece?

A srácom a médiában dolgozik, így hozzá vagyok szokva, hogy nagyon sok nő akar vele ?barátkozni?. Az ilyesmire immunis vagyok, mert Moszkvában volt országos sztár pasim, aki a mai napig közismert egy 330 milliós piacon. A sors fintora, hogy a magyar srácom nekik is írt zenét, mi mégis máshogy ismerkedtünk meg. Egy híres embernek rendszeresen írnak az exbarátnői, a volt osztálytársai, a gyerekkori barátai, hogy ne felejtse el őket a ?valakivá? vált ismerősük. Persze, Oroszországban ez amerikai méretekben működik, Magyarországon ez is jóval kisebb mértékű. De a lányok itt is emlékeztetni akarják a férfiismerőst, hogy ők milyen figyelemreméltók, szexik és mindenre nyitottak. Ezek egy bankautomatával akarnak kefélni, amennyiben ez lehetséges. A nők Moszkvában – még ha “szponzort” is keresnek – általában nem szexuális partnerségben, hanem kapcsolatokban gondolkoznak és utalnak is arra, hogy a céljuk az, hogy velük legyen a férfi, ne mással.

Nemrég volt részem egy beszélgetésben arról, hogy itt hogyan zajlik a kommunikáció férfiak és nők között és én ezután a beszélgetés után fél napig rosszul voltam. A fiúm elmondta, hogy itt a nőknek nem azzal udvarolnak, hogy ?gyönyörű vagy?, hanem azzal a célozgatással, hogy ?szexelni akarnak vele?. Sokszor akkor is mondanak ilyesmit, ha egyébként az a nő olyan ijesztő, mint a jelenlegi helyzet Kelet-Ukrajnában, de érdekből, megszokásból, ?kedvességből? sokan tesznek ilyet. Elmesélte, hogy sokan akkor is beszélnek és viccelődnek egymással így, hogyha soha nem feküdtek le egymással, komolyan nem is áll szándékukban, ez a téma és stílus mégis megmarad. Megmutatta nekem, hogy miket írnak neki lányok. Nem, nem feltétlenül azok, akik a médiába akarnak rajta keresztül bekerülni és ezért sok mindenre nyitottak fizikálisan is, hanem azok, akiket én addig teljesen normálisnak tartottam. Sokkolt. Az a stílus, ahogy az itteni fiatal nők kommunikálnak ?négyszemközt? egy itteni sráccal, az nálunk maximum az útszélén megy. Valaki, akit én megismertem személyesen, az én arcomba mosolygott, majd olyan üzeneteket küldött a pasimnak, hogy ?kemények a mellbimbóim, mert meztelenül sétálok a lakásomban?. Basszus, írd ezt meg nekem és én megruházlak. Úgy, hogy aztán elfelejtesz levetkőzni is. Az utolsó reményem is elszállt az itteni női szolidaritás felől, ezen illető szexuális kudarca után. Sokaknak közülük gyermekei vannak, házasok vagy éppen párkapcsolatban élnek. Az egyikük fotói között van egy boldog menyasszonyi ruhás fotó, ahogyan a férjét öleli, én viszont olvastam azt, ahogyan arcon köpte a saját férjét. A srácom elmagyarázta, hogy ez itt sem volt mindig így ? ennek ellenére én nem vagyok nyugati, így sosem fogom megérteni ezt a hozzáállást, de ők sem értenék meg igazán, miért ítélem el őket ? ők mindig is így éltek és úgy gondolják, hogy ez normális. ?Ez is beletartozik a szabadság kifejezésbe. Én nem tudom neked ezt elmagyarázni egyedül, hiába tudok orosz fejjel is gondolkozni, én itt nőttem fel és láttam azt átalakulást. Beszélgess másokkal is a posztszovjet térségből, akik Nyugaton élnek.? ? mondta ő.

Az Európában élő orosz ismerőseim véleménye

Aztán eszembe jutott, hogy valahány embert megismertem Magyarországon, előbb-utóbb az összes férfi elkezdett a szexről magyarázni nekem. Akkor értetlenül álltam a jelenség előtt. Miként a srácon itt, én Oroszországban Mensa-tag vagyok, 117-es IQ val. És basszus, előbb-utóbb csak arról akar velem mindenki beszélni, hogy milyen helyen szeretek dugni vagy csak vissza kell utasítanom egy közönséges viccet? Az egyik ráadásul azt mondta, hogy hideg vagyok és olyan, akár egy hercegnő. Nem lehet, hogy én viselkedek normálisan? Én az elmúlt 3 évben nem gondoltam, hogy ez itt általános jelenség és mindig magamat hibáztattam, hogy én viselkedem túl kihívóan az európaiakkal, hogy az itteni férfiak előbb-utóbb így kezdenek velem beszélni.

Aztán eszembe jutott az előző pasim, aki már 4 éve él Németországban. Megkérdeztem erről és ő ezt írta: ?Én, őszintén szólva, nagyon kivagyok ettől. Amíg Oroszországban egy nőnek udvarolni kell, addig itt mindenféle különösebb probléma nélkül szétteszik a lábukat az első találkozás után. Néhány vulgáris célozgatás ? és a ő a tiéd. Bezzeg, ha egy orosz lánynak azt mondod, hogy ?szívesen elszórakoznék veled?, akkor az ágyékodba rúg a magassarkújával ? egy itteni meg azt kérdezi, hogy ?hogyan?? De ha legalább úgy néznének ki, mint a szláv nők. Szerintem, a magyar lányok is ilyenek, nem véletlen, hogy ők készítik a világ legsikeresebb pornófilmjeit. Európa ? az állandóan kefélő nyulak ketrece. Ezek itt úgy párosodnak, mint az állatok és nagyon kevesen vannak, akikben leledzik valamilyen erkölcs. Menj el Ibizára, ahová minden európai fiatal vágyik, és nézd meg, hogy mit művelnek az európai kultúrnépek, durvábban, mint az amszterdami piros lámpás utcán. Te itt nem találsz olyan kicsit is normálisabban kinéző nőt, akinek 10-nél kevesebb férfival lett volna dolga. A 10 az általános minimum. És ők ezt a normát hozzák is, rendesen. Ez férfiként az elején nekem kifejezetten jó móka volt, de aztán lett egy jókora problémám ebből ? ki a francot vegyek el feleségül? Nem akarok magamnak egy használt-nőt, 1234-es PIN-kóddal.? ? írta nekem a Németországban egy bankcsoport vezetőjeként dolgozó srác. Ugyan egy német nőt vett feleségül, aki nem volt használt nő, de mint sok más európai fiatal lány, nem akart gyereket. Mikor terhes lett, nem szólt a srácnak erről és úgy ment el elvetetni. Mikor kiderült, azonnal beadta a válópert a feleségével szemben és szét is mentek, nem is beszél vele azóta.

Aztán beszélgettem egy nővel, aki közel 50 éves és egy magyarhoz ment férjhez 19 évesen, azóta is itt élnek. Azt írta: ?Ánya, mindannyian úgy véltük, hogy a Szovjetunióban nem volt szex, de ha most összehasonlítjuk a Nyugattal, akkor Oroszországban most sincs. Itt a szexualitást egyáltalán nem értékelik ? ez egy teljesen mindennapos dolog, akár az evés, az ivás vagy dohányzás. Ezt te talán soha nem fogod megérteni, nekem is nagyon sok időbe került. De meg kell tanulnunk, Oroszországból Európába költözötteknek, hogy ne ítéljük el az itteni nőket nyilvánosan és elengedjük a fülünk mellett az itteni férfiak orosz fül számára illetlen mondatait. Nekem fiam született, néhányszor találkozgatott magyar lányokkal. Az egyikük úgy gondolta, hogy a mi családunknak kell finanszíroznia az alkoholfogyasztását és a drága ruháit is, egy sorozatot látva pedig egyszer csak kitalálta, hogy terhes. A lányok többsége jó megjelenésű volt, de nem takarított otthon, nem tudott megsütni egy húst, képtelenek voltak tüzet rakni. Alapvető dolgokat nem tanítanak meg az itteni lányoknak. A fiam jelenleg egy belarusz lánnyal jár és remélem, hogy el is veszi feleségül. Nekem itt az élet rengeteg barátot adott. Mind magyar barátnő, mindegyiket tisztelem és szeretem, de fiatal magyar lányt a házunkban látni nem akarok. Hogy tiszteljem őket, ha ők saját magukat nem tisztelik? És nem is értik, hogy miről van szó. Az én férjem már 50 éves is elmúlt és napi rendszerességgel csábítgatják rendkívül fiatal lányok. Miért? Azért, mert országosan meghatározó üzletember és mindig a legújabb Mercedesszel jár. Ezek a lányok azt gondolják, hogy az ő felesége öreg és nem érdemes arra, hogy az anyósülésben üljön, oda egy fiatal való. A férjem önbecsülését ez persze növeli, de ettől még nem bolond és érti, hogy minek is szól valójában a figyelmük. Még az is lehet, hogy lefeküdt valamelyikkel, vitte őt egy körre valamelyik Mercivel és vett neki gyrost, de ennyi év házasság után engem ez már nem izgat. Ki cserélné le a feleségét egy ilyenre? De a lányokat leköti a buta reménykedésük. Hülyék és erkölcstelenek, az idősebb itteni nők szerencsére okosabbak és rendesek. A 40 év feletti magyarok nagyon-nagyon hasonlítanak hozzánk, oroszokhoz.? ? írta nekem.

Beszélgettem egy sráccal is, aki itt él gyermekkora óta, de a szülei oroszok és oroszként is nevelték fel. Ő azt írta, hogy: ?Hát itt egy egészen más világ van. Amikor egy férfinak kell valami egy nőtől, akkor nagyjából azt írják neki, hogy szívesen lefeküdnének vele, vagy valamiféle szexista célozgatásba kezdenek. Te ezért tökön rúgnád őket, az itteniek viszont ennek örülnek. Nekik ez tényleg jól esik. Hogyha semmire nincs szükséged az illetőtől éppen, de befolyásos helyen van, jó kapcsolatokkal rendelkezik és tudod, hogy boldogtalan (mint itt szinte minden ember), akkor is rendszeresen célozgatsz neki, mert nem akarod lerombolni a kiépült hidat, amin akármikor átmehetsz. Mondd a dagadtnak, hogy nagyon bejön neked, írd az öregnek, hogy milyen fiatalos és így tovább. Az átlag fiatalok ugyanis senkinek sem kellenek itt, csak a saját szüleiknek, de írni vagy mondani bármit lehet. Ez olyan, mint egy játék. Akkor is szoktak valamiféle kitérő, de nem egyértelmű választ írni, ha a másik kifejezetten ellenszenves, de sosem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség. A férfiak remekül el tudnak beszélgetni erről a témáról, a nők pedig abba az illúzióba kerülnek, hogy kellenek valakinek. Egy nő itt nyugodtan megkérdezheti, hogy: ?Tetszenek a melleim?? Vagy azt, hogy: ?Lefeküdnél velem?? Nézd meg a profilképeiket az itteni lányoknak és rájössz, hogy sokuk a pucér seggét is képes lenne beletolni a kamerába egy kis figyelemért. Ezek után gondolod, hogy valaki azt írja nekik, hogy: ?Jajj, milyen okos és szép vagy!?? Nem. Azt írják, hogy le akarnak velük feküdni. Itt mindenki beszél a szexről, bárhol, bármikor. Ez egy teljesen általános téma az emberek között és egyáltalán nem számít, hogy mióta ismerik egymást ? vannak fokozatok ugyan, de ritkán. Pont úgy, ahogyan az időjárásról is beszélnek. Kefélni pontosan olyan dolog nekik, mint használni a WC-t. Semmit nem jelent. A lényeg az, hogy szükség esetén legyen nyitott WC-ajtó. És ők itt, hidd el nekem, hogy 0-24-esek és ingyenesek. Vannak normális fiatal nők, akik tisztelik magukat, de nagyon ritkák. A többség az orosz gondolkozás szerint ?kurvának? számít. Csak ezt ne mondd meg nekik, mert egyszerűen nem értenék és megsértődnének. Akármennyire furcsa, az itt élő fiatalok egyszerűen nem értik azt, hogy milyen ?tisztelni saját magukat?. Itt szinte senki nem tiszteli magát, azt sem tudják, hogy ez mit jelent és hogy minek. Ez múlt századi, maradi dolog a számukra, a szabadság a nyugati ember számára pedig azt jelenti, hogy élvezzék az életet, határtalanul. Ők nem csak hiszik, hanem vallják, hogy az egyéni szabadság ezt jelenti. Erre vágytak, mert az egyén szabadsága számukra azt jelenti, hogy az egyén bármit megtehet, amivel másoknak nem okoz kárt, akkor is, ha az morálisan helytelen. Oroszországban viszont az ilyen emberek egy idő után elmenekülnek abból a közegből, ahol így viselkedtek, bujkálni kezdenek, mert kiveti őket magukból a közeg, amiben addig éltek ? itt viszont ebben semmi szégyellnivaló nincs. Ugye nem ítélsz el egy sakált azért, mert döghúst eszik? Hülyeség lenne, mert mind így tesz. Egyszerűen csak te ne egyél döghúst és ezzel el van intézve. Szóval, én azt tanácsolom neked, hogy próbáld meg kerülni ezt a témát azt itteniekkel, amennyire csak lehet.? Amikor elmondtam neki, hogy erről írni akarok itt a blogomban, ő azt válaszolta: ?Öngyilkos vagy. Mindenki meg fog cáfolni és elküld a középkorba.? ? írta az itt élő orosz srác.

Összegzés

Ezek a történetek egy nagyon komor képet festettek bennem. Nem lettem túl nyugodt attól, hogy a jelenlegi lakóhelyem, Magyarország, része a nyugati, állandóan kefélő nyulak ketrecének. Tényleg ennyire rossz itt ez a helyzet? Az a baj, hogy ti el sem tudjátok képzelni, hogy mennyire nem tetszik ez nekem. De ha már nekem itt kell élnem egy ideig, akkor szeretnék normálisan beszélgetni az itteni férfiakkal, mondjuk a hokiról, de nem abban az értelemben és hogy a beszélgetés egy pontján ne kelljen tökön rúgnom őket, mert úgy kezdenek beszélni velem, mint egy bordélyházban. Normálisan akarok kommunikálni nőkkel, akik aztán nem küldik el a meztelen képüket a pasimnak ? mert csak az első néhány alkalommal röhögtünk ezeken együtt. Ha ez nem változik meg, én egy tűvel és orvosi cérnával fogok járkálni és összevarrom őket ott, ahol kell. Általában is nagyon hálás vagyok a véleményekért. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen viszonyítási alapjai vannak erről. Remélem, hogy több a kivétel, mint gondolom.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az utóbbi két hétben ez már a második rendkívül súlyos és széles nyilvánosságot kapó nemi erőszak volt az országban
2019-12-07 11:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az Európai Néppárt új elnökeként nyilatkozott a lengyel Gazeta Wyborczának a politikus
2019-12-07 10:25:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az ő javára döntött a bíróság. A sértett búvár szerint rosszul.
2019-12-07 10:15:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A nemi erőszak miatt feljelentést tett, ezután megverték, megszurkálták, majd felgyújtották
2019-12-07 10:06:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - külföld
A sértett búvár csalódott, szerinte rossz üzenetet küld a döntés a társadalom számára
2019-12-07 09:37:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - külföld
Öt ember meghalt, harminckilenc megsérült, és legalább hat személy hollétéről továbbra sincs semmi hír ? összegezte szombaton reggel a szlovák közrádió a pénteki eperjesi gázrobbanással kapcsolatos legfrissebb értesüléseket
2019-12-07 09:15:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez