Már okosan is zárva tartható a garázskapu

| Cikk eltávolítása
Cimkék: BiSecur Gateway, férfi, mobil, program, robot,

Ugye mindenkivel előfordult már, hogy egy zűrös reggelen, az otthonunkból elindulva nem emlékeztünk arra, hogy bezártuk-e garázskapunkat, vagy bejárati ajtónkat? Az ilyenkor ránk törő totális pánik helyett, már kínálkozik egy megnyugtató, okos megoldás is! Az egyedi fejlesztésű BiSecur Gateway applikációnak köszönhetően, akár már az otthonunktól távol ? mobilunkon, vagy táblagépen ? is vezérelhetjük, illetve leellenőrizhetjük garázskapunk, bejárati ajtónk állapotát.

Ha ez sem lenne elég, akkor az applikációval irányíthatjuk ezeket az eszközöket, így biztosak lehetünk abban, hogy ajtónk és kapunk zárva marad akkor, ha mi nem tartózkodunk otthon. A speciális applikáció használata roppant egyszerű: egy rövid regisztrációt követően a BiSecur App máris használható, menürendszere mindenki számára könnyen kezelhető.

Mégis, azt az érzést, hogy igazi intelligens otthonunk van, az applikáció ?szcenárió? funkciója teremti meg: az úgynevezett ismétlődő helyzeteket ? mint például a mindennapos hazaérkezés ? megtanulja a program, így egyetlen érintéssel kinyílik előttünk a kertkapu, majd a garázskapu is. Mi ez, ha nem egy igazi 21. századi otthon elengedhetetlen kelléke?

Kapcsolódó cikkek:

Bemutatkozik az első okos-robotporszívó 4 hasznos tipp a problémamentes mosáshoz ? férfiaknak! Csöppenj az események központjába
folytatás

Legkedveltebb hírek
A sorselemző módszerek körében rendkívüli népszerűségnek örvendenek a kártyák
2019-09-22 19:50:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez