Deadshot, Shamalamadingdong, Furios 8-9 (10?), Wonder Woman

| Cikk eltávolítása
Cimkék: Wonder Woman, film, gyerek, könyv, pénz,
Deadshot, Shamalamadingdong, Furios 8-9 (10?), Wonder Woman

Ugye megvan még, hogy a Wonder Woman rendezőjének nőt kerestek. Úgy tűnik, hogy Michelle MacLaren, aki a Breaking Bad producere és pár rész rendezője volt, fogja dirigálni a filmet. Érdekes húzás. 2017-ben nézzük majd, a dátum már tuti, a nő még nem írt alá.

Justin Lin elvileg a Bourne Legacy folytatását rendezte volna, de a stúdió inkább a Greengrassos-Damonos duót akarja jobban jelenleg, így úgy néz ki, hogy a Furious 4-5-6 rendezője visszatér egy 8-9-re (a 7-et nem ő rendezte), ami egyben kettészedett lezárása is lenne az egész Furious szériának.

M. Night Shyamlan visszatér a gyökereihez, és jövőre egy horrorfilmet hoz nekünk. The Visit lesz a címe, két gyereket vidékre küldenek a nagyszüleikhez egy hétre, de a fiatalok ott egy szörnyű titokra jönnek rá. Idővel már a túlélésük is veszélybe kerül. Kevés pénz, és reméljük a klisésnek hangzó sztori jobb kidolgozást kap majd sok oldalas forgatókönyvben, de talán pont ez kell már Shyamlannak.

Jai Courtney (ezt a srácot most már komolyan ki nyomja) lehet Deadshot a Suicide Squadban. Közeleg a 2016, felpörögtt a projekt a lehetséges Joker castinggal pár napja.

Mark Boal (The Hurt Locker) írja az Uncharted film forgatókönyvét.

Az ötből 4 hír is egész komoly.

folytatás