Ők hazánk legjobb pasijai – fotókkal

Ők hazánk legjobb pasijai – fotókkal

Második alkalommal díjazta a Playboy az év meghatározó személyiségeit a Man of the Year gálán. A harminc jelöltre összesen több mint 47.000 szavazat érkezett, amelyek alapján Vastag Csaba, Felcser Máté, Dr. Kemény Dénes, Buda Márton és Nagy Ervin is díjat vehetett át. A múzsa kategória különdíját Dobó Kata kapta meg.

A Tesla Budapestben tartott nagyszabású gálán adta át a Playboy a 2015-ös Man of the Year díjakat. Az 5 1 kategória jelöltjeinek sorsáról az olvasók döntöttek. A színeszek közül végül Nagy Ervin vehette át az elismerést, a frontemberek ?harcát? Felcser Máté nyerte, míg a médiaszemélyiségek közül Buda Mártont díjazta a magazin.

A legstílusosabb férfi kategóriában a legtöbb szavazatot Vastag Csaba kapta, aki ezzel maga mögé utasította az egykor X-Faktoros vetélytársát, Takács Nikolast, valamint Éder Krisztiánt, Baronits Gábort és Kállay-Saunders Andrást is. Az énekes nagy megtiszteltetésnek tartja az elismerést.

?Engem azok a díjak tesznek igazán boldoggá, amelyeket a közönség szavaz meg, hiszen az ő döntésük mindig szívből jön. Ez egy visszajelzés arról, hogy sikerül átadnom magamból valamit a színpadon és az csak a ráadás, ha közben a stílusom is elnyeri az emberek tetszését. Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, mivel ezt a díjat leginkább nekik köszönhetem? ? mesélte Csaba, aki már gőzerővel dolgozik zenekarával az új lemezen.

Idén először ikon kategóriában is díjat osztott a magazin. A nagynevű jelöltek között ott volt Presser Gábor, Reviczky Gábor, Szervét Tibor és Kovács Kokó István is. A győztesek sorához végül Dr. Kemény Dénes csatlakozott.

Nézd meg, kik buliztak a Playboy partiján!

function startGallery_1057() { var myGallery = new gallery($("myGallery_1057"), { timed: false, showCarousel: false, showInfopane: true, showArrows: true, embedLinks: true, slideInfoZoneOpacity: 0.80 }); document.getElementById("myGallery_1057").style.display = "block"; } window.addEvent("domready", startGallery_1057); Tóth Gabi és Trap kapitány

Vastag Csaba, a legstílusosabb férfi

A Playboy díjazottjai

Dobó Kata, a múzsa

Kállay Saunders andrás a nyuszilányokkal

Kemény Dénes, az ikon

A Barátok közt szépségei: Kiss Ramóna és Nyári Dia

Kocsis Tibó, Takács Nicolas és Horányi Joli

?Megtisztelő, hogy elnyerhettem ezt a címet, főleg a többi jelöltet látva. Presser Gábor számomra egy igazi idol, kortársaimhoz hasonlóan az én életemet is végigkísérte az LGT zenéje. Már az is örömmel töltött el, hogy egy kategóriában jelöltek minket. Ez a díj nem sorolható be a többi elismerés közé, itt a személyiség is számított, nemcsak a teljesítmény” ? mondta el a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

Az év legmeghatározóbb férfijainak járó elismeréseken túl, a Playboy idén kiosztotta a múzsák különdíját is. Öt olyan közismert hölgyre lehetett szavazni, akik elért sikereik és mindennapi tetteik alapján inspirálóak lehetnek mások számára. A kategória győztese Dobó Kata lett.

?Nagyon boldog vagyok és köszönöm a szavazóknak, hogy először nyerhettem el a múzsa díjat. Titkon mindig reméltem, hogy van pár ember az életemben, akiknek az vagyok, voltam. Inspirálni valakit, hogy a legjobbat hozza ki magából, csodás érzés? ? nyilatkozta a gyönyörű színésznő, aki azt is elárulta, hogy a díj biztosan jól látható helyen lesz majd otthonában.

?Különös öröm számomra, hogy ekkora volt az érdeklődés a Man of the Year iránt, hiszen idén kétszer annyian szavaztak, mint tavaly? ? vette át a szót Bus István, a Playboy főszerkesztője. – ?Célunk, hogy hagyományt teremtsünk ezzel a díjjal, és minden évben példaképeket állítsunk a mai kor férfijainak.?

A jelölteken és díjazottakon túl  a Tesla Budapestben ünnepelt többek között Tóth Gabi, Kiss Ramóna, Ada, Horányi Juli, Molnár Andi, a Spoon tagjai, a Tha Shudras frontembere, Som-Balogh Edina, Nyári Dia, Várhegyi Lucas Palmira, Borbély Ricsi, Szabó Ádám, Varga Győző és Vastag Tomi is.

Kapcsolódó cikkek:

így még biztosan nem láttad Iszak Esztit! Görög Zita: nem vagyok sznob! Kiderült: ezért edz Sarka Kata ? fotókkal
folytatás

Legkedveltebb hírek
Eddie Redmayn és Felicity Jones újra egy filmben szerepel
2019-12-09 05:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Gal Gadot egyenesen a nyolcvanas évekbe repül a Wonder Woman 1984-ben
2019-12-08 22:56:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt
2019-12-08 18:30:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez