Puskás Peti bohém sítlusra váltott

Puskás Peti bohém sítlusra váltott

Lassan eldől, hogy lakberendező, festő és lakossági kategóriában kik kapják az idei Trilak Arany Ecset Díjakat. A beküldött képekre, pályamunkákra az első két csoportban május 4-ig, a lakossági festésekre pedig május 15-ig lehet majd szavazni a Díj hivatalos Facebook-oldalán. Közben pedig sorra szépültek a hírességek otthonai is, a tavasz új lendületet, színeket, friss energiákat hozott 4 művész életterébe is.

Geometrikus minták között születnek a The Biebers új dalai

Puskás Peti, a fiatalok körében egyre népszerűbb The Biebers csapat motorja a tavaszi felfrissülés jegyében öccsével, Danival közös szobáját választotta ki a megszépülésre. A korábban a nagymama által lakott, tapétázott helyiség bizony alapos face liftingen ment át. A fiúk geometrikus mintákat láttak volna szívesen a falon, s kis tanakodás után kiderült, hogy leginkább a The Biebers logojának színeit kombinálnák ebben. Tribikné Deák Anna lakberendező rajzolta meg a mintákat, együtt választották ki a színkódokat, majd a Trilak festői az egyébként hófehér kuckó egyik falát igazán látványosra varázsolták. Hab a tortán, hogy a kései stúdiózásoknál mennyire jól fog jönni az a türkizkék vízforraló, amely a Butlersből érkezett, a falhoz remekül passzoló bögrékkel együtt készen áll arra, hogy a stúdiózásban, új dalok szerzésében elfáradt fiatalokat a nap bármely szakában felfrissítse. Fotózásunk idején Peti épp azért vág olyan álmos fejet, mert a csapat új klipjét forgatták.

A nyugalom szigete

Csonka András legénylakása lenyűgöző helyen van. András lakása néhány évvel ezelőtt újult meg, de a néhány négyzetméteres kis erkély valahogy kimaradt. A színész éppen azért is kérte a festők és a lakberendező segítségét, hogy új életet leheljen a kis oázisba, ahol valóban páratlan panoráma mellett kávézhat, reggelizhet, tanulhat szerepet, olvasgathat. A ház alapszínéhez igazodva került kiválasztásra a falszíne, és emellé a lazacos korallszín mellé krémszínű és szürke kiegészítők érkeztek. Kültéri kandeláberek, kaspók élénkítik a teraszot, és András életében először, a felfrissülés érdekében bevállalta az élő növényeket is. Saját bevallása szerint locsolásban nem verhetetlen, de egyelőre annyira lelkes, hogy féltő gonddal ápolja a csodás kék hortenziákat. És bár nem egy idegeskedő alkat, azért a sok feladat közben neki is kell egy szusszanásnyi kikapcsolódás, így a Budavári Palota szépséges látványa mellett azt sem zárja ki, hogy néha az ajándékba kapott zen-kertet is a teraszon gondozza majd.

Párizsi hangulat a tetők felett

Igazi romantikus kis kuckó nyílik Farkasházi Rékáék hálószobájából, a belvárosi kétszintes lakás tetején. A tavaly nyári átalakítások után a hálószoba szürke-türkiz-fehér színeket kapott, így Réka számára egyértelmű volt, hogy ezt a világot szeretné tovább látni a 8 négyzetméteres kis teraszon. A fal így egy nagyon látványos szürke festéket kapott a Trilak mestereinek jóvoltából, a teraszbútorok antikolt fehérek lettek, és mindezt üdítően egészíti ki a sok türkiz: puha párnák a székekre, takarók esti olvasáshoz, borozgatáshoz, beszélgetéshez. Türkiz virágládákba kerülnek a virágok is, így igazán kedves fészek várja Rékát, ha koncertek után szívesen lazítana kicsit a teraszon, férjével, gyerekeivel, vagy akár barátokkal.

Meseházikó a Dunakanyar kapujában

Irigylésre méltóan romantikus helyen, madárcsicsergés és ősfák társaságában él Koós Réka mindössze félórányira Budapesttől. Réka eredeti elképzelése a hálószoba átalakítása volt, de ahogy elérkezett a felújítás ideje, érezte, hogy inkább azt a csücsköt szeretné feldobni, amely házikóhoz tartozó kis terasz, ahol békességben ücsöröghet, kávézhat indulás előtt, vagy balzsamos nyári estéken akár előadások után is ejtőzhet egy kicsit. A kis terasz és a ház oldalfalai kellemes bézs színt kaptak, a bejárati ajtó pedig Réka kívánsága szerint ütős élénk színt, mályvaszínt kapott. Réka nem szereti a túlzottan szabályos formákat, dekorációkat, így elsőként néhány óriás mécsestartót és színpompás üvegpoharat szemelt ki magának. A kis teraszon tökéletes kuckót alakított ki az olvasásra, reggelizésre, pihenésre. Jöhet a nyár!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Vasárnapig látogatható az idei Utazás kiállítás a Hungexpón
2020-02-29 12:13:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Állítólag a vészterhes napokban ez az egy klasszikus zenei lemez volt kéznél a stúdióban
2020-02-29 10:47:28 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez