Oázissá alakul Csonka Bandi terasza

Oázissá alakul Csonka Bandi terasza

Megszaporodtak a növények Csonka András otthonában, a mini zen kert és az egyéb szobanövények mellé egy baktövis palánta is került. A színművész egy gyönyörű körpanorámás budai 65 négyzetméteres lakásban él, ahol az erkélyét is egyre otthonosabbá varázsolja.

A jó idő beköszöntével ki ne vágyna egy panorámás teraszra, ahol relaxálhat vagy éppen a levegőn fogyassza el reggeli kávéját.  Csonka András is szívesen ül ki körpanorámás teraszára, ahol reggelizik, szerepet tanul vagy éppen olvas.  Nem olyan rég még a kopár erkély fogadta, ám szép lassan elkezdte növényekkel benépesíteni az erkélyét. Bandi féltő gonddal ápolja a kis zen kertet, legújabb szerzeménye egy baktövis palánta. A színművész fél éve részt vett a T-kód kutatócsoport tesztjén, ahol a mongol csodanövényt, a baktövist kapszula formában tesztelte. Magyarországon egyelőre nehezen beszerezhető, és gondozható a baktövis palánta, de András ezzel is megpróbálkozik, kis budai oázisában.

Korábban András nem tartott növényeket, de tíz éve vásárolt lakásában teljesen új szemléletet váltott, a nyaralásról hazahozott szuvenírek a fiókokba kerültek, helyükre növények kerültek.  Ám csak a nyaralásokra emlékeztető tárgyak kerültek el a kíváncsi szemek elől, András otthona minden szegletében a színművész édesanyjának az emlékét őrzi.

“Minden, ami fontos, itt történt velem. Szüleimmel az I. kerületben éltünk, itt jártam általános iskolába és gimnáziumban is. Ha kinézek az ablakon, rálátok arra a játszótérre, ahová gyakran vittek édesanyámék és sokat sétáltunk a Várban is. Soha nem költözöm el innen, ez a világ legszebb helye. A lakásommal szemben van a Budavári Palota, rálátok a Mátyás templomra. A szüleim sajnos már nem élnek, harminc éves elmúltam mikor külön költöztem édesanyámtól, az ő segítségével vettem meg a lakásomat, az otthonom a szüleim emlékét is magában hordozza” - mondta a színész.

Kapcsolódó cikkek:

Pillants be Csobot Adél világába! Mit csinál együtt két dögös sztáranyuka? Iszak Eszti: ?Nem a tökéletes lányt keressük?

folytatás

Legkedveltebb hírek
Alig egy hónapjuk maradt a végzős középiskolásoknak, hogy eldöntsék, hol folytatják tanulmányaikat: az idén szeptemberben induló egyetemi képzésekre február 15-ig lehet jelentkezni
2020-01-17 15:50:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
A Mandalorian egyik epizódjának rendezése után nagyobb feladat is juthat a Star Wars-filmekben a hat Oscarra jelölt Jojo Nyuszi rendezőjének
2020-01-17 11:45:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez