Gyermekotthonban járt Szabó Zsófi

Gyermekotthonban járt Szabó Zsófi

A magunk által készített ajándék sokkal értékesebb ? vallja Szabó Zsófi és Som-Balogh Edina. A színésznők a Pestújhelyi Gyermekotthon lakóihoz látogattak el, hogy közösen készítsenek meggymag párnákat. A kidíszítés mellett a huzatok összevarrásában is segítettek, hogy a gyerekek egészséges és szép ajándékokkal gazdagodjanak.

A meggy kapott főszerepet a Pestújhelyi Gyermekotthonban, ahol a kis lakók meggymagokból készítettek párnákat, és ebben a két csinos színésznő segített nekik. Som-Balogh Edina kétéves kisfiával, Noellel együtt érkezett. ?A meggymag párna nagyon ötletes ajándék, amelynek ráadásul rengeteg jótékony hatása van. Amikor Noel kicsi volt és fájt a hasa, én is próbálkoztam ehhez hasonló természetes gyógymódokkal? ? árulta el a csinos anyuka, aki kisfia egészségét rendszeres és bőséges gyümölcsfogyasztással is igyekszik megőrizni. - ?Mindig van otthon gyümölcs, és Noelnek is gyakran adok, eddig a banán, a szőlő, és a barack a befutók nála? ? mesélte Edina, aki többek között egy focirajongó kisfiú párnáját is kidíszítette.

Míg Som-Balogh Edina elsősorban a dekorálásban segített, Szabó Zsófi magabiztos öltésekkel varrta össze a maggal kitömött huzatokat, és arra biztatta a gyerekeket, hogy bátran használják a kreativitásukat. ?Társaságban a legjobb alkotni, nagyon tetszik nekem, hogy a gyerekek ennyire nyitottak és közvetlenek. Általában csak apróságokat varrok, ezért most nagyon élvezem a közös kézműveskedést. Egyébként is szívesen adok saját kézzel készített ajándékokat, általában fa alapanyagokat dekorálok. Nagyon jó érzés látni, hogy a másik fél mennyire örül a személyre szóló meglepetésnek? ? mondta a színésznő, aki a gyerekekkel együtt vagy tucatnyi meggymag párnát elkészített.

A jó hangulatú kézműveskedésen a gyerekek kedvenc mesefigurái és motívumai kerültek a maggal teli kisebb és nagyobb huzatokra, amelyek nem csak díszként állják meg a helyüket, hanem természetes megoldásként bevethetők fájdalomcsillapításra, görcsoldásra, sőt ficamok és zúzódások kezelésére is.

Kapcsolódó cikkek:

Puskás Peti: ?Amit beleadsz, azt vissza is kapod az élettől? Pillants be Csobot Adél világába! Iszak Eszti: ?Nem a tökéletes lányt keressük?
folytatás

Legkedveltebb hírek
New York helyett vidéken szirénázik majd az Ecto-1
2019-12-09 15:56:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Idén is útjára indult a Ments életet karácsonyra online gyűjtés, mely már 6
2019-12-09 15:55:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez