Sztárok köszöntötték a szülinapos Sinatrát – fotókkal

Sztárok köszöntötték a szülinapos Sinatrát – fotókkal

Idén lenne 100 éves Frank Sinatra, ezért Jack bácsi hagyományos születésnapi partiján az Öreg Kékszeműt is köszöntötték a hazai sztárok. Kettejük különleges kapcsolata pedig remek alkalmat kínált Gáspár Lacinak, Nyári Aliznak és Editnek, Lolának és az Animal Cannibalsnek, hogy egy-egy dallal a swing nagymestere előtt is tisztelegjenek, majd egy óriási képeslapon üzenjenek az amerikai legendáknak.

Frank Sinatra születésének 100. évfordulójára készített különleges whiskey-vel, hordó alakú tortával és stílszerűen kalapban ünnepelt többek között Horváth Éva, a Jóban Rosszban színészei közül Adányi Alex, Kárpáti Rebeka, Legerszki Kriszti, Kondákor Zsófi; Győrfi Pál, a Miss Balaton szépségei, Som-Balogh Edina, a Tha Shudras, Aryee Claudia ?Tücsi?, a SportKlub híradósa, Kiki és Bagi Iván a Jack Daniel?s születésnapi partin. A bulin Gáspár Laci, Nyári Aliz és Edit, Lola és az Animal Cannibals Sinatra dalok előadásával a ?20-as évek Amerikáját idézték fel.

?Édesapánk miatt ez a fajta zenei világ már gyerekkorunk óta az életünk része. A New York, New York-ot pedig különösen apuhoz kötjük, ugyanis ez az a dal, amit minden koncertjén eljátszik. Ezért amikor valamelyikünk szeretné elénekelni, kis túlzással ugyan, de kölcsön kell kérnünk tőle? ? mesélte Nyári Edit, aki most először énekelte testvérével duettben ezt a számot.

Nézd meg, hogyan ünnepeltek a sztárok a szülinapon!

function startGallery_1070() { var myGallery = new gallery($("myGallery_1070"), { timed: false, showCarousel: false, showInfopane: true, showArrows: true, embedLinks: true, slideInfoZoneOpacity: 0.80 }); document.getElementById("myGallery_1070").style.display = "block"; } window.addEvent("domready", startGallery_1070); Dalra fakadtak a Nyári lányok

Kárpáti Rebeka és Adányi Alex kártyazsonglőrök

Fehérvári Gábor Alfréd és a zenekara

Horváth Éva is szereti Sinatrát

Som-Balogh Edina a párjával érkezett

Lola

Trap Kapitány is kalapot vett

A Nyári lányok vágták a tortát

A produkciók között akadt egészen formabontó verzió is, az Animal Cannibals ugyanis az egyik saját slágerét dolgozta fel Sinatra előtt tisztelegve.

?Óriás Amerika fanok vagyunk mind zenét, mind italokat tekintve, a tennessee whiskey egy kis gyömbérrel a gyengénk. Ha tehetjük, minden évben egyszer kimegyünk az USA-ba? ? kezdte Ricsi Pí, aki azt is elárulta, hogy Sinatrát egyfajta hiphop keresztapaként tartják számon. ?A tengerentúlon óriási kultusza van az Öreg Kékszeműnek, a kinti rapperek gyakran dolgozzák fel dalait. Nekünk ez volt az első alkalom, hogy egy kis képzeletbeli duettet adtunk elő Sinatrával.?

Miután megalapozták a hangulatot az énekesek és születésnapi üzeneteiket felírták a Lynchburgbe címzett képeslapra, Fehérvári Gábor Alfréd és zenekara lépett a színpadra, akik népszerű slágerekkel szórakoztatták a közönséget. Az estéről természetesen a születésnapi torta sem maradt el, amelyet többek között Nyári Aliz és Edit, Horváth Éva és Viczián Csilla, a Miss Balaton idei győztese vágott fel.

Kapcsolódó cikkek:

Megmutatta sármos öccsét Iszak Eszti Berki került eddig legközelebb Palvin Barbarához Egzotikus szépség ihlette meg Varga Viktort ? fotókkal
folytatás