Természetesen a Lionsgate prequelt tervez a Hunger Gameshez

A stúdió húz egy Capitolt, úgy látták, hogy a nézők imádták az arénás részeket, így több arénás filmet akarnak adni az embereknek. PG-13 gyerekharc, éljen! Amúgy komolyan, nem viccelek:

Michael Burns [a Lionsgate egyik vezetője – a szerk.] noted that the first two films contained arenas ? where the 74th and 75th versions of the Hunger Games competitions took place ? while the second two did not, and said younger fans missed the arenas in the latter pics.

891776b7-ab10-4939-b932-608625621a4f

Meg olyat is említett, hogy a “franchise will go on”. Bár azt is hozzátette, hogy továbbra sem az erőszak éltetése a céljuk, hanem igyekeznek a könyvek szellemiségét megtartani.

Whatever extensions of ?The Hunger Games? brand we pursue, the intent is not to glorify violence by arbitrarily telling arena stories, but to continue Suzanne Collins?s exploration of the concepts of just war theory.

Ezen kívül nem tudunk többet, hogy pontosan mit terveznének — ugye régebben volt a pletyka, hogy a legelső Éhezők viadalát mutatnák be, na meg Woody Harrelson karakterének is adhatnának előzményfilmet, amire még könyves alapjuk is van, hiszen voltak rá utalások a regényekben.

folytatás