Fogyatékkal élő gyermekeket ajándékoztak a sztárok

Fogyatékkal élő gyermekeket ajándékoztak a sztárok

Lola, Horányi Juli, Antal Timi, Verrasztó Evelyn, Puskás Peti és Vajda Attila együtt énekelte a Hull a pelyhes fehér hó kezdetű gyermekdalt a Holmes Place Egészségklub jótékonysági Mikulás-rendezvényén. A sztárok fogyatékkal élő fiataloknak kedveskedtek ajándékaikkal, akikhez a Mikulás ezúttal tényleg rénszarvasháton érkezett.

Jótékonysági nyílt nappal ünnepelt december 6-án a Gozsdu Udvarban lévő egészségközpont. Sztárokkal, speciális órákkal, északi-sarki video cycling-gal és igazi rénszarvasokkal várták a vendégeket. A belépőjegy megváltása helyett azonban Mikulás napján egy ajándékcsomagot kellett hozniuk az edzeni vágyóknak. Az így összegyűjtött adományokat a Csemete Alapítvány és a Mikulás Gyár rászorultjainak juttatják el a szervezők.

?Együtt vártuk a Mikulást a Holmes Place rendezvényén a fogyatékkal élő fiatalokkal? ? kezdte Lola, aki 200, saját gyártású müzli-szelettel érkezett. ?Fantasztikus volt érezni a belőlük áradó szeretetet, és látni, hogy ettől a programtól az ő idei Mikulásuk tényleg boldogabb lett. Ma érdemes volt felkelni? ? mondta az énekesnő.

?Nem sietett senki, nem akarta senki csak úgy ?letudni? ezt a programot? ? vette át a szót Puskás Peti. ?Őszintén, gyermeki lelkesedéssel vártuk együtt a Mikulást, hangosan énekeltünk is neki, majd jól megettük a sok finomságot, amivel vendégül láttak minket. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki, akinek módjában áll tegyen azért, hogy segítse a rászorulókat ? ha máskor nem, legalább a karácsonyi időszakban.?

Horányi Juli kedvenc Barbie-babáit, Antal Timi első énekversenyén szerzett kupáját, Verrasztó Evelyn két plüsselefántot, Vajda Attila pedig egy nagy ajándékcsomagot hozott az ajándékgyűjtő rendezvényre.

?Nagyon örülünk, hogy a kezdeményezésünk beérett: szeretnénk a közeljövőben még több jótékony akcióval felhívni az emberek figyelmét arra, hogy a sport kiváló eszköz arra, hogy hátrányos helyzetben lévőket támogassunk. Az idei Spar Maratonon való részvételünk, s a hírességekkel közös jótékony futás után, most a Mikulás-rendezvényünk is ezt a célt szolgálta? ? mondta a Holmes Place vezetője, Noam Yitzhak.

Forrás: Just Creative, Fotó: Holmes Place

Kapcsolódó cikkek:

Almás pitét sütöttek a sztárok Angyalok lettek a sztárok! Együtt várták a Mikulást a sztárok
folytatás

Legkedveltebb hírek
A 2019. március 18-ával kezdődő hétre központi lapnak a Kardok Királynőjét kapt
2019-03-18 18:31:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Az első filmes Marvel-főhős Amerikában és itthon is hasít
2019-03-18 15:20:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Hajmosás vagy fésülködés során mindenki talál több-kevesebb hajszálat a hajkefében, a földön vagy a lefolyóban
2019-03-18 14:08:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez