Hódíts az illatoddal!

Hódíts az illatoddal!

Különleges páros talált egymásra egy izgalmas és eklektikus kollaboráció keretében, melynek eredményeképpen az Avon kínálata egy új, prémium illatpárral bővül. A szépségipari márka és a neves divattervező, Kenzo Takada együttműködésének köszönhetően, 2016 őszén jelenik meg az új illatkollekció, mely az Avon Life by Kenzo Takada kapta.

Kenzo Takada 1970-ben, Párizsban alapította meg divatházát, mely mára hatalmas méretűvé nőtte ki magát, így ő lett az első, aki japán létére párizsi székhellyel hozott létre luxusmárkát. A divattervező innovatív stílusa és kultikus parfümjei révén vált igazán híressé, melyek a nyugati és a keleti kultúrák legjavát ötvözik. Az avantgarde ruhakölteményei pedig egyenesen a legnagyobb hírességek egyik kedvenc divattervezőjévé tették. Kenzo Takada minden egyes alkotását a szépség és a pozitivitás jellemzi ? egy személyes hitvallás, mely összhangban van az Avon fő értékeivel is.

Az együttműködés első fázisában Kenzo Takada a képzelet végtelen országába kalauzolja az érzékeket vadonatúj illatkollekciójával, melyet az Avon számára alkotott meg.  Az Avon LIFE by Kenzo Takada egy illatpáros, mely az élet szépségei köré épül, egységbe zárva a Kenzo Takada alkotásaiban és személyiségében rejlő rendületlen pozitivitást. A kollekció egy férfi, illetve egy női illatot foglal magában, mely Magyarországon októberben debütál.

?Számtalan prémium illat megalkotása után az Avon-nal való együttműködésben az inspirált, hogy ezáltal még több hölgyhöz juttathatom el a pozitív gondolkodás és a szépség üzenetét világszerte.? mondta Kenzo Takada. - ?Az Avon csapatával való együttműködés hihetetlen élményt jelentett a számomra. A szenvedélyüknek, életörömüknek és energiájuknak köszönhetően, egy olyan időtlen és egyedi illatvonalat hoztunk létre közösen, mely a természet nagyszerűségét és pompáját, a szépséget és a pozitív energiákat hordozza magában.  A végeredmény pedig teljesen felvillanyozott.?

?Kenzo Takada egy valódi vizionárius és vérbeli profi? ? nyilatkozta a közös munkáról Fernando Acosta, az Avon vezérigazgató-helyettese. ?Személyesen működött együtt csapatunkkal a kollekció minden egyes apró aspektusának kialakításában, az alap illatjegyek meghatározásától kezdve egészen az üvegcse dizájnjának kialakításáig. Víziója példátlan, az optimizmus és a szépség iránti érzéke pedig teljes mértékben összhangban van az Avon által is képviselt alapvető értékekkel. Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy létrejöhetett ez az együttműködés, és már most nagyon várjuk a következő közös lépéseket.?

Kapcsolódó cikkek:

Színezd ki a tavaszt: hódíts egy pillantással! Hibátlan bőr tavaszra A szépség belülről fakad
folytatás

Legkedveltebb hírek
Gyerekként nincs olyan nap, hogy ne először próbálnánk ki valamit
2020-02-18 12:20:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Egy meleg vizű erdélyi tó gyógyiszapjával és vizével végzett természetes meddőségkezelés évente nők százait segíti hozzá a fogantatáshoz Előzmények A meddőség és a csökkent termékenység a világ népességének jelentős hányadát érintő probléma
2020-02-18 12:18:59 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez