Világsztárral készül szerződni Bebe

Bebe komoly tárgyalásban van a ?90-es évek egyik legnagyobb sztáregyüttesének, a Culture Beat-nek a frontemberével, Tania Evans-szel.

Bebe két évvel ezelőtt egy közös munka kapcsán ismerkedett meg a Culture Beat énekesnőjével, Tania Evans-szel. A két énekes azóta többször is színpadra lépett már együtt Magyarországon, ám ha minden jól alakul, valószínűleg világszerte is együtt turnéznak majd.

“Tania Evans a ?90-es évek egyik legnagyobb sztáregyüttesében, a Culture Beat-ben egy színesbőrű rapper mellett énekelte slágereiket, például a Mr. Vain-t. Az énekesnő alapvetően már évek óta egyedül dolgozik, azonban Magyarországon két évvel ezelőtt megalkottunk neki egy élő show-t, ahol 10 magyar zenésszel kiegészülve adja elő az ismert dalokat. Itt találkoztak Bebével is, aki az eredeti rapper helyére lépett, azóta pedig már több alkalommal felléptek együtt, a legutóbbi koncert néhány nappal ezelőtt volt Budapesten” – mondta Marschall Norbert, a Marschall Entertainment Ltd. vezetője, aki a cégével rendszeresen hoz el nemzetközi sztárokat Magyarországra.

Tania Evens és Bebe annyira megtalálták a közös hangot a színpadon, hogy szóba került, a világsztár máskor is meghívná fellépéseire a magyar énekest. Azóta ez a szándék odáig erősödött, hogy már ragaszkodik Bebéhez a nemzetközi fellépéseinél is, jelenleg a szerződéskötés végső fázisáról szólnak a tárgyalásaik.

“Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy Tania felkért a közös munkára. Álmokon túli történet, nem mindenki büszkélkedhet el ilyesmivel. Nagyon szeretek vele együtt dolgozni, fantasztikus hangja van, igazán felszabadult lány, egy igazi energiabomba. Már két éve ismerem, több napot töltöttünk együtt próbák és fellépések kapcsán, egy ideje privátban is beszélgetünk, jó személyes kapcsolat alakult ki közöttünk. Kíváncsian várom a fejleményeket, remélem sok remek helyre eljutunk majd együtt és remek show-t állíthatunk színpadra közösen” – mondta Bebe, akinek a Culture Beat slágereinek tanulásával már nem kell fáradnia, hiszen az eddigi hazai koncertek miatt már rutinosan énekli a dalokat.

Kapcsolódó cikkek:

Zséda és Kökény Attila nyitotta a budapesti Broadway-t Utcára került Kamarás Iván Együtt dolgozott Caramel és Csík János ? Hallgasd meg a végeredményt!
folytatás

Legkedveltebb hírek
A Bokodi Sándor emlékére létrehozott díjat immáron nyolc éve adják át, ezúttal az impozáns Kossuth Múzeumhajón vehették át a kitüntetett személyek
2020-09-24 10:41:03 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez