8+1 titok Hosszú Katinkáról

Hosszú Katinka néhány napja érkezett meg Rio de Janeiróba, hogy részt vegyen az augusztus 5-én startoló Riói Olimpiai Játékokon. Hamarosan a családja is utána utazik, hogy jelenlétükkel támogassák Katinkát élete 4. olimpiáján.

Katinkát és édesanyját, Bakos Barbarát még áprilisban választotta nagykövetének a P&G  ?Köszi, Anyu!? kampányához, melynek köszönhetően az úszónő és édesanyja a szokottnál egy picivel több időt tudtak eltölteni együtt: interjúkat adtak és rendezvényeken vettek részt közösen. Ennek kapcsán, a sport és üzleti hírek mögé tekintve beszélgettünk Barbarával és tudtunk meg olyan érdekes, magánéleti dolgokat az Iron Lady-ről és az ő anya-lánya kapcsolatukról, amelyek eddig nem kaptak figyelmet:

1. ?Közös hobbink az olvasás?

Szeretik az életrajzi könyveket, amelyek inspiráló, elgondolkodató élet-igazságokat mutatnak be, olyanokat, amelyekből ők maguk is építkezni tudnak. Sokszor egymásnak ajánlják a jobbnál-jobb könyveket.

2. Egy báránnyal járja a világot

?Bizony, 27 éves és van egy kabala báránya. Ezt egy kispárnája kíséretében mindenhová magával viszi, bármerre is utazik a világban.? Természetesen a bárány is utazott ma Rióba.

3. Kamaszkori kedvence egy Puma cipő volt

?Úgy 16 éves koráig egy igazi farmernadrágos, tornacipős lány volt. Volt egy kedvenc Puma cipője, télen-nyáron abba járt, amíg ki nem lyukadt az elején.?

4. Édesanyja által készített kedvenc menüje

Katinkának ritkán van ugyan alkalma Bajára hazalátogatni, ilyenkor azonban természetes, hogy édesanyja olyan menüt készít, ami az örök, mindenkori kedvenc. ?Húsleves, sült hús pulykacombból, krumplipüré, gomba szósz és saláta. ? Ez a standard menü, aminek mindig nagyon örül. A halászlé is különleges kedvenc, de azt általában édesapja készíti el neki.?

5. Magántanuló volt

Már gyermekkorában is napi 2 edzéssel és sorozatos versenyzéssel teltek mindennapjai, ezért a 6 osztályos gimnáziumot magántanulóként végezte el.

6. Gyermekkorában fuvolázott

Katinka ének tagozatos osztályba járt, ahol hangszert kellett választania. A fuvola formája és csillogó külseje volt az, ami igazán vonzotta őt. Inkább a jól begyakorolt dalokat szerette játszani, abban érezte magabiztosnak magát, az új szerzemények elsajátítása már nagyobb fejtörést okozott neki.

7. Olykor a nagyszülők falaztak neki

Gyermekkorában a reggeli edzések után a nagyszülőknél tízóraizott, majd onnan ment be az iskolába. Édesanyja igyekezett úgy alakítani, hogy magántanulói státusza ellenére Katinka minél többet járjon be az órákra, de bizony előfordult, hogy háta mögött ?ment a susmus? és a nagyszülők hagyták ?szegény gyereket pihenni a kanapén? a tanórák helyett.

8. Példaképe LeBron James

Egy 2 méter magas, férfi kosárlabdázó az, akire Katinka ?felnéz?. Nem csak a sporthoz való hozzáállásuk nagyon hasonló, de mindkettejük számára a család a legfontosabb, valamint az, hogy a karrierjük során felhalmozott tudást és tapasztalatot a jövő nemzedékének átörökítsék.

8 1.  Kemény rap zenét hallgat

Egy jól megválasztott zene csodákra képes, főleg az igazán nagy megpróbáltatások előtt. Nem ok nélkül választanak a bokszolók is ütős bevonuló zenét. Hosszú Katinkának nagyon fontos, hogy a versenyek előtt olyan zenét hallgasson, amitől megállíthatatlannak érzi magát, éppen ezért kedveli az olyan ?nagyképű? amerikai rapperek szövegeit, mint Kanye West, Eminem vagy éppen Jay-Z.

Kapcsolódó cikkek:

Lehull a lepel Hosszú Katinka titkairól Kulcsár Edina elárulta, mitől sikeres a neten Nézd meg a sztárok cuki kutyusait! Jó ügyért futottak együtt
folytatás

Legkedveltebb hírek
Minden, a teljesség felé irányuló elmozdulásunk, újjászületésünk a teliholdnál ér révbe, és ezt szinte azonnal követi a Nap jegyváltása
2019-04-19 19:08:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Feltárhatod és fejlesztheted tudatod mélységeit, eközben megismerheted és megértheted önmagadat egy olyan módszerrel, amely Magyarországon korábban nem volt elérhető
2019-04-19 17:30:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Az Élősködők fekete komédia lesz egy igazi semmirekellőkből álló, ördögi tervet kieszelő családról
2019-04-19 16:36:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Visszatér a Gyerekjáték, a gyilkos baba most az okosotthonoktól őrül meg
2019-04-19 16:28:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A legrangosabb fesztiválra beválogatott mű, Moldovai Katalin kisfilmje, az Ahogy eddig egy idős nőről és lányáról szól
2019-04-19 14:48:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez