Azonosították és eltemették a decemberi légikatasztrófa áldozatainak többségét

Örök nyugalomra helyezték a 2016. december 25-én a Fekete-tengerbe zuhant TU-154-es repülőgép áldozatainak jelentős részét.

 

Bár a vizsgálatok még nem zárultak le, több mint 70 azonosított áldozatot január közepén eltemettek Oroszországban. A temetés helyszínének kiválasztása a hozzátartozók kérése alapján történt, így 12 főtől rokonaik a helyi temetőkben vettek végső búcsút, 50 főt a Moszkva környéki szövetségi katonai temetőben ? Mityisiben- helyeztek örök nyugalomra, több mint 10 főt Moszkvában és környékén. Erről a Tass közölt híreket a törvényszéki orvosi vizsgálati irodától kapott információk alapján.

Az Alekszandrov Együttes művészeti vezetőjét, Valerij Halilovot Vlagyimir térségében temették el, a fedélzeti mérnök Valerij Parikmaherovtól Krasznojarszk vidékén, az együttes két művészétől Brjanszk térségében, három másik társuktól Krasznojarszkban, az énekkar három szólistájától Tula régióban, Voronyezs és Kosztroma városában köszöntek el – közölte az iroda szóvivője. Kiegészítette azzal, hogy az 1-es TV-csatorna munkatársától, Dmitrij Runkovtól feltehetőleg Arhangelszkben, egy másik katonától pedig Habarovszkban vesznek végső búcsút szeretteik.

Az eddig elkészült több mint 70 áldozat azonosítási eljárását követően a hozzátartozók, rokonok megismerhették a vizsgálati eredményeket.

?Doktor Lizát? a moszkvai Novogyevicsi temetőben helyezték örök nyugalomra.

Január közepén ? többségében január 16-án ? megtartott megemlékezések és temetések idején még 18 áldozat azonosítása váratott magára, így többek között a legénység két tagjának és a másodpilótának azonosítása is folyamatban volt. A vizsgálatok tovább folynak- erősítette meg a hírforrás.

Forrás és fotó: tass.ru; oops-news.ru; ria.ru

Korábbi cikkeink a témában:

Megsemmisült a világhírű Alekszandrov Együttes kórusa Ezért zuhanhatott le az Alekszandrov Együttes gépe Alekszandrov Együttes: Folytatják! Az Alekszandrov Együttes halálán gúnyolódik a Charlie Hebdo Továbbra is zajlanak a lezuhant TU-154-es gép vizsgálatai Tisztelgés a lezuhant TU-154-es repülőgép áldozatai előtt A Tu-154 decemberi tragédiája – Válaszra várva
folytatás

Legkedveltebb hírek
A szörnyűségekről vallott a hét áldozatot követelő szektamészárlás egyik túlélője
2020-01-21 00:08:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - külföld
A tiroli hegyekben akarták gyakorolni a célzást.
2020-01-20 21:12:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - külföld
A tervek szerint uniós tengeri misszió ellenőrizné a fegyverembargót Líbiában, ám azzal kiéleződne a vita a kimentett menedékkérők elosztásáról is
2020-01-20 20:01:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - külföld
Immár hivatalos jelentés igazolja, hogy a Kínában megjelent, tüdőgyulladást okozó vírus emberről emberre terjed
2020-01-20 18:57:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
De egy a Kiribati Köztársaságból Új-Zélandra menekülő férfi kérelmét elutasították
2020-01-20 17:32:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - külföld
De a jogállamiságot védeni szeretnék.
2020-01-20 16:16:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - külföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez