Kiakadtak az iskolában, mikor meglátták, mit csomagolnak a szülők ebédre a gyerekeiknek

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kiakadtak az iskolában, mikor meglátták, mit csomagolnak a szülők ebédre a gyerekeiknek

A Gillingham-i Byron általános iskolában valósággal kiakadtak a tanárok, amikor kiderült, hogy az egyik diák szinte minden nap szemétkaját visz magával ebédre. A menü alapján akár azt is gondolhatnánk, hogy a kisfiú magának vette a rágcsát, ám kiderült, hogy nem erről van szó. Először az egyik gyereket azon kapták, hogy McDonald’s Happy Meal menüt hozott, de volt olyan gyerek is, akinek az ebédje szinte csak és kizárólag csokoládéból állt.

Az iskola igazgatója John Carthy szerint az elmúlt hetekben megszaporodtak az efféle ebédek az iskolában, ami szerint mindenképp aggodalomra ad okot.

A tanárok bizonyíték képpen le is fotózták a gyerekek ételeit, ám kínosan ügyeltek rá, hogy nehogy kitudódjon, hogy kinek az ebédjéről van szó. Ezért lesznek a következő fotók mind, ugyanabban a táskában láthatók. íme, ezt eszik a gyerekek a Byron suliban.

Kimeredt mekis kaja Metro.co.uk Csoki és köretnek még egy kis csoki Metro.co.uk Csipszes szendvics (!!!) Metro.co.uk És egy kis joghurt, de nyugi, cukor is van hozzá Metro.co.uk

És ti gyereketek mit ebédelt ma?

folytatás

Legkedveltebb hírek
Óriási a csend a hivatalokban, lehet, hogy a kormány tudatosan a lemorzsolódásra játszik
2019-02-20 06:45:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Figyelő, a Ripost, az Origo és a Lokál is helyreigazítást kell, hogy közöljön
2019-02-20 06:18:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Google főleg az androidos mobiljátékok kapcsán szokott részt venni olyan rendezvényeken, amik videojátékokról szólnak, idén azonban más a helyzet, hiszen a keresőóriás március 19-én saját előadást tart a játékfejlesztők idei nagy seregszemléjén, a san franciscói Game Developers Conference-en
2019-02-20 05:46:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez