Felmentették a nemi erőszak vádlottját, mert nem élvezte amit csinált

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Felmentették a nemi erőszak vádlottját, mert nem élvezte amit csinált

Ártatlannak találta egy mexikói bíróság nemi erőszak vádjában a 21 éves Diego Cruzt. A férfi, és három társa 2015 szilveszterén elrabolták és megerőszakolták egy 17 éves osztálytársnőjüket, miután az hazaindult az iskolai buliból. Mind a négy elkövető vagyonos, prominens családból származik, hárman üzletemberek fiai, a negyedik pedig egy volt polgármesteré.

Daphne Fernandezt az utcán fogták le, egy fekete Mercedesbe tuszkolták, ahol szexuálisan zaklatták, majd az egyikük házába vitték, ahol megerőszakolták. Cruz állítólag ?csak? az ujjaival hatolt be a lány vaginájába, és a melleit fogdosta. A bíró azért mentette fel a férfit, mert szerinte, a tetteit nem a szexuális kielégülés vágya motiválta.

Az áldozat édesapja számított rá, hogy valami ilyesmi fog történni. Mexikóban a szexuális bűncselekmények 80-90 százalékát be sem jelentik, mert az áldozatok és hozzátartozóik nem bíznak a hatóságokban. Javier Fernandez is úgy döntött, ahelyett, hogy a rendőrséghez fordulna, inkább leül és elbeszélget az elkövetőkkel és a családjaikkal. Mind bocsánatot kértek, és azt mondták, nagyon megbánták a történteket.

A megbeszélésen készült hangfelvételt Fernandez megmutatta a lányának, akivel elhatározták, hogy megpróbálják minél előbb túltenni magukat a történteken. Csakhogy a közösségi portálokon elkezdtek egyre durvább pletykák terjedni az esetről, melyek többnyire arról szóltak, hogy Daphne mekkora ribanc.

?Igen, eljártam inni és bulizni. Rövid szoknyát hordtam, mint annyi korombeli lány. Ezért már el lehet ítélni engem. Megérdemlem ezért azt, ami velem történt?? ? válaszolt a lány a vádakra.

A család úgy érezte, nincs más választás, megtették a feljelentést, és eljuttatták a beismeréseket tartalmazó hangfelvételt a médiának.

Mind a négy vádlott tagadta a bűnösségét, azt vallották Daphne önként szállt be a kocsijukba, és később is mindenben benne volt. Diego Cruz felmentéssel véget ért tárgyalása volt az elő az ügyben. Két férfi még tárgyalásra vár, míg negyedik társuk neve hivatalosan fel sem merült az ügyben.

Daphne közben megpróbálta folytatni az életét, elkezdett egyetemre járni, de hamarosan abbahagyta, mert folyamatos pánikrohamok gyötrik.

(Borítóképünkön Diego Cruz a bírósági tárgyalásán. Fotó: Youtube / Univision News)

(via NY Daily News)

folytatás

Legkedveltebb hírek
A rendőrök gondozási kötelezettség elmulasztása miatt folytatnak eljárást a nő ellen
2019-10-23 13:07:45 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Kövér László házelnök jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren, ezzel kezdetét vette a hivatalos ünnepségsorozat október 23-án
2019-10-23 12:55:31 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Börtönt is kaphat a 75 éves Bernard Condron, mert maszturbált és a péniszét mutogatta szomszédjai előtt ? írta a Metro
2019-10-23 12:21:28 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A rendőrségre 2019. október 21?én érkezett bejelentés arról, hogy egy pápai családi házban egy
2019-10-23 12:12:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Október 22-én Sofia Vergara kiposztolta az alábbi képet:   View this post on Instagram   A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Oct 21, 2019 at 12:33pm PDT És akkor a világ egy emebrként kiáltott fel pont úgy, mint a Modern család másik színésznője, Sarah Hyland, aki azt kérdezte azonnal a fotó alatti kommentben: MI történik itt? Mert hát miért firkálja össze valaki egy ember arcát egy fotón, ha nem azrét, mert utálja? Vagy ha ennyire utálja, miért nem vágta le egyszerűen a képről? De kiderült, hogy semmi gyűlölet és dráma nincs a háttérben, mindössze annyi történt, hogy Vergara viccelt, a kép közepén ugyanis keresztlánya látható, a másik nő pedig a másik ke
2019-10-23 12:07:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Halloweent egyre többen - főként fiatalok - ünneplik már Magyarországon is
2019-10-23 12:05:35 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez