Agyonverte 7 éves fiát, majd disznókkal etette meg a testét

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Agyonverte 7 éves fiát, majd disznókkal etette meg a testét

Bűnösnek vallotta magát szándékos emberölés vádjában egy 46 éves férfi, aki a vád szerint agyonverte hétéves fiát, majd a gyerek testét a disznók elé vetette ? jelentette a helyi sajtó. A Kansas Cityben élő Michael A. Jones büntetésének nagyságáról egy május 3-i tárgyaláson dönt a bíróság. A férfi várhatóan életfogytig tartó börtönbüntetést fog kapni, ahonnan leghamarabb 25 éve múlva szabadulhat.

Jones ellen eredetileg előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés vádjával indítottak eljárást a két éve meghalt Adrian Jones ügyében. A férfi egy vádalku keretében vallotta bűnösnek magát a kisebb büntetéssel járó vádpontban: ha előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölésben találták volna bűnösnek, leghamarabb ötven év múlva szabadulhatott volna.

Jones felesége, a 31 éves Heather Jones tavaly novemberben vallotta magát bűnösnek szándékos emberölés vádjában a fiú halála miatt. Emellett beismerte, hogy éheztette a gyereket, akit olykor láncra verve tartott, és elektromos sokkolóval kínzott. A nő életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, amiből leghamarabb 25 év múlva szabadulhat. A nő mostohaanyja volt a fiúnak.

Jonest 2015 novemberében tartóztatták le a helyi hatóságok, miután megtalálták fia maradványait a házaspár által bérelt birtokon. A rendőrök eredetileg családon belüli erőszak miatt vonultak ki a kansasi házhoz, ahol megtudták, hogy a hétéves Adriant több hónapja nem látta senki. Másnap házkutatási paranccsal érkeztek a házhoz, és a terület átkutatása közben emberi maradványokat találtak egy ólban.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a házban, ahol a házaspár nyolc kisgyerekkel élt, szörnyű körülmények uralkodtak. Az épületben rothadó ételek voltak szanaszét, mindenhol mocsok és kosz volt, sőt, még döglött egereket és patkánymérget is találtak.


Adrian anyai nagyanyja a hatóságokat okolta. Elmondta, hogy korábban sokszor látogatta Adriant és a testvéreit, ám miután az apjuknak kizárólagos felügyeleti jogot adott a bíróság, egyszer sem találkozhatott velük, semmit sem tudott a sorsukról. A gyerekek magántanulók lettek, nem jártak iskolába.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Peter Falk, Jackie Cooper, Ken Swofford, Joanne Linville, Tisha Sterli
2019-12-11 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában ma is számos izgalom vár a nézőkre és a játékosokra is
2019-12-11 00:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: Gary McKendry Szereplők: Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen, Dominic Purcell, Ben Mendelsohn
2019-12-10 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Rendező: David Ayer Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Josh Holloway, Mire
2019-12-10 23:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A felforgatott kezdőcsapattal pályára lépő Barcelona idegenben győzte le az Inter együttesét, míg az előző idényben elődöntőig menetelő Ajax hazai pályán kapott ki a Valencia gárdájától
2019-12-10 23:15:09 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - BUÉK hamarosan a TV2-n!
2019-12-10 23:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez