Dobó Kata: Már nem wannabe színésznő, hanem színésznő vagyok

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Dobó Kata: Már nem wannabe színésznő, hanem színésznő vagyok

A 43 éves korábbi botrányhősnő – ahogy régebbi önmagát definiálja az Indexnek adott nagyinterjúban – hét év szünet után újra sok mozifilmben játszik: a Brazilok után hamarosan a Budapest Noirban és a Pappa Piában is feltűnik majd, de tavaly nyáron három tévésorozatot is forgatott. Dobó Kata többek közt korábbi szerepeiről, a bulvárral való viszonyáról, a hazai színész szakmával való kapcsolatáról és az Amerikában töltött évekről is mesélt; ez utóbbi kapcsán tudhattuk meg azt is, hogy akár Brad Pitt is lehetett volna az, aki hozzásegítette volna a hollywoodi karrier beindulásához.

“A Trója castingja után ment a lamentálás, hogy ki kapja meg Szép Heléna szerepét, Diane Kruger vagy én. Ez beleesett az Oscar időszakba, amikor több parti volt. Andy Vajnával mentünk, már nem emlékszem, hogy melyik menedzser partijára. Akkor még Jennifer Anistonnal volt együtt Brad Pitt, és Andy mondta, hogy bemutat nekik. Eddig oké is volt, de azt is mondta, hogy ha bemutatkozom, akkor említsem meg, hogy én is a Trója egyik szerepére pályázok. Dehogy mondom, én nem tudok így nyomulni! így aztán annyi történt csak, hogy bemutatkoztunk, és visszakérdezett a nevemre, hogy Kata? Én meg lebetűztem neki. Ez nagyon ritka, nem sokszor fordult elő, hogy visszakérdeztek a nevemre, pedig ez egy érthetetlen név kint. (…)  Nem én kaptam meg a szerepet, és utána kezdtem el azon gondolkozni, hogy mit ártottam volna magamnak, ha szólok neki. Semmit. Az amerikaiak így szoktak kommunikálni, csak mi egy másik nemzet vagyunk, mi mindig szégyelljük magunkat. Ha azt mondom neki, hogy Brad, lehet, hogy együtt fogunk dolgozni, lehet, hogy hagyok benne egy nyomot. Nem nőként, hanem, hogy ez egy tökös csaj, és felhívja a rendezőt, hogy találkoztam ezzel a csajjal és szimpatikus. Egy nyomorult mondat lett volna” – elevenítette fel Dobó Kata a régi történetet, ahogy mesélt arról is, mikor a Monk című sorozatban szerepelhetett volna, de végül lemondta a forgatást, mert itthon a Hospice alapítványnak ígérkezett el műsort vezetni.

Köszönöm! Már 20.000-en vagyunk!!! ????????????? #szeretemhogyvelemvagytok #igytovabb #nemfogtokunatkozni #igerem #suruleszanyar #is ????????

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés, 2017. Ápr 3., 03:46 PDT

A jelenleg boldog párkapcsolatban élő színésznő arról is beszélt, folyamatosan törtek pálcát felette korábban, amiért nem sikerült amerikai sztárrá válnia; holott úgy véli, nem ő az egyetlen, akinek ez nem jött össze, csak őt szokás emlegetni a témával kapcsolatban.

De az interjúból kiderül az is, Dobó Kata az Instagramon való jelenlétét nagyon fontosnak érzi abban, hogy változott a róla kialakult kép, és már nem a “pasiügyekkel” kapcsolatban emlegetik az emberek.

Sokat segített a bulvármédiával szemben is, van egy felületem, ahol meg tudom védeni magam, el tudom mondani az igazamat. Nagyon erősen érzem a hatását a megítélésemen. Például abban, hogy most kaptam egy díjat, egy magazin olvasói szerint az év színésznője lettem. Eddig soha semmilyen díjat nem kaptam. Már nem vagyok botrányhősnő, aki állandóan pasizik, meg nem vagyok wannabe színésznő, hanem színésznő vagyok.”

folytatás

Legkedveltebb hírek
Évek óta tartanak az első világháború századik évfordulós megemlékezései (ahogy a háború maga is évekig húzódott), de idén lesz a csúcspont, a lezárás centenáriuma
2018-02-20 21:38:52 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Stefan de Vrij, kedden bejelentette, hogy az idény végén távozik a Laziotól
2018-02-20 21:35:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
?Magyarország barátságos, vendégszerető ország szeretne maradni, amilyen mindig is volt, de ez nem mehet a biztonság rovására? ? ezt mondta Balog Zoltán Törökszentmiklóson, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének kerekasztal-beszélgetésén
2018-02-20 21:32:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette azokat a szíriai kormánypárti erőket, amelyek beléptek a kurd felügyelet alatt álló Afrín térségébe ? erősítette meg kedden Recep Tayyip Erdogan török elnök, terroristáknak minősítve a kormánypárti csapatokat
2018-02-20 21:10:59 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez