A TV2 legújabb átalakítása is besült

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A TV2 legújabb átalakítása is besült

Hétfőn az Extrém Activity váltotta az Annyit ésszel, mint erővel című műsort TV2-n, mivel az Annyit ésszel nem hozta nézettséget. De volt-e értelme az átalakításnak? A nézettségi adatok alapján nem igazán változott a helyzet.

Az RTL-en futó Konyhafőnök VIP című műsor 24,0%-os elérést produkált a 18-49-es korosztályban, míg az Extrém Activity mindössze 6,1 százalékot tudott felmutatni. Ez közel négyszeres nézettségi előnyt jelent a konkurens RTL számára a TV2-vel szemben, amelynek vezérigazgatója, Dirk Gerkens egy idén februári sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy még az idén megelőzi a TV2 az RTL-t.

Vajna csatornája viszont továbbra is gyengélkedik, amit jól mutat, hogy az RTL Klub 16,2 százalékponttal volt erősebb főműsoridőben 18-49-ben. (Az RTL Klubnak tegnap 21,7, a TV2-nek 5,5 százalékos közönségaránya volt 18-49-ben. Az RTLII-nek 4,2,a Film 3,6, a Mozi csatornának 2,3, a Coolnak 1,6 százaléka volt 19 és 23 óra között.)

A múlt héten kedden volt a legnagyobb különbség a két nagy rivális között, de mindössze két tizeddel kevesebb. Szóval egyelőre nem csökken a különbség.

Ráadásul az RTL Híradó is szépen ellépett a Tényektől. Az ábra önmagáért beszél.

Nielsen nézettségi adatok RTL versus TV2
folytatás

Legkedveltebb hírek
Felszólítjuk a kormányt és a Belügyminisztériumot, hogy a rendőri túlkapások miatt tegyék az alapfelszerelés részévé a testkamerát a tüntetésekkel kapcsolatban eljáró hivatalos személyeknek, hogy ne ismétlődhessen meg 2006 ? fogalmaz közleményében a Momentum
2018-12-15 20:50:16 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez