Csütörtöki friss hírek, időjárás, közlekedési infók – Reggeli pakk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

2017. április 20.

Ha lemaradtál a tegnap estéről: Meghekkelték a kormányközeli Századvég oldalát. Érdekes új “kutatás” jelent meg a Századvég oldalán. Egy csalódott fideszes idézeteit illesztette be valaki a honlapra. A szerdai BL-játéknap legnagyobb kérdése volt, képes lesz-e ledolgozni háromgólos hátrányát az FC Barcelona a Juventus ellen. Egy körrel korábban csodát tudtak tenni a katalánok, most viszont igazán esélyük sem volt. Friss hírek: Nem járnak rendszeres szűrővizsgálatokra a magyarok, pedig elhízással kapcsolatos gondokkal, magas vérnyomással, ízületi és érrendszeri problémákkal is küzdenek ? írja Népszava csütörtöki számában Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának eredményeire hivatkozva. Három szóban reagált a kormányfő arra, hogy a Fidesz kilépne-e az Európai Néppártból. A Magyar Nemzet a parlamenti folyosón kérdezte Orbán Viktort arról, hogy a Fidesz tervezi-e elhagyni az Európai Néppártot: “Miért tennénk? Marhaság!” Úszó-ob bombameglepetés: Hosszú Katinka nem nyert semmit. a háromszoros olimpiai bajnok ugyan az első nap mind az öt női versenyszámában rajtkőre állt, de egyetlen számban sem győzött ? 200 mellen ezüstérmes, 1500 gyorson és 200 háton bronzérmes, 50 gyorson negyedikként. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Traffipax:

7.00-8.30 IX., Soroksári út 7.00-9.00 III., Zsófia utca 7.00-9.00 VIII., Üllői út 8.00-10.00 IX., Távíró u. 8.00-10.30 IV., Fóti út 8.00-12.00 XIV., Hungária krt. 8.30-10.30 VI., Andrássy út

Közúti információk:

Lezárják a Nagymező utcát a Király utca és a Paulay Ede utca között rendezvény miatt ma 5:00-től április 24. 12:00-ig. Sávlezárásra kell számítani az Ajtósi Dürer soron mindkét irányban a Cházár András utca és a Stefánia út között. A Cházár András utcából nem lehet balra kikanyarodni az Ajtósi Dürer sorra, illetve az Ajtósiról Dürer sorról balra bekanyarodni a Zichy Géza utcába. Ideiglenesen megváltozott a forgalmi a rend a Nagykörút egy hosszabb szakaszán: a Dob utca és a Pál utca között mindkét irányban buszsávot alakítottak ki a villamospálya felújítása miatt, az érintett útszakaszon több helyen tilos megállni és kikapcsolták a jelzőlámpákat is. A Barcsay utcából az Erzsébet körútra csak jobbra lehet kanyarodni április 26. 04:00-ig.

BKK:

A 70-es trolibusz terelve közlekedik, nem érinti Akácfa utca, Andrássy út (Opera M) megállót. A 78-as trolibusz terelve közlekedik, nem érinti Akácfa utca, Király utca / Erzsébet körút megállót.

Mai időjárás: Sokfelé várható további csapadék. Az Északi-középhegységben havazás várható. Viharossá fokozódik az északi- és az északkeleti szél. A hőmérséklet délután 3 és 6 fok között alakul. Névnap: Tivadar Deviza középárfolyam: EUR 313,11 USD 292,19 CHF 292,89 GBP 374,56 1:

Százezer magyar titkolja, hogy gyógyíthatatlan beteg:

folytatás

Legkedveltebb hírek
Vádat emelt tíz rendbeli gyilkosság és 13 rendbeli emberölési kísérlet miatt kedden egy torontói bíró Alek Minassian gyanúsított ellen, aki az előző nap bérelt kisteherautójával járókelők közé hajtott Torontóban ? jelentette a kanadai sajtó
2018-04-24 18:42:28 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez