Döntött az MLSZ, meddig tiltják el a Kassai Viktort majdnem megütő Liptákot

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Döntött az MLSZ, meddig tiltják el a Kassai Viktort majdnem megütő Liptákot

Szerdán ülésezett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága és az alábbi döntések születtek:

Lipták Zoltán (Diósgyőr), mert amikor a labda nem volt játékban ellenfelével szemben sportszerűtlen módon viselkedett, majd kiállítása után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt és a játékvezetővel szemben fenyegetően lépett fel 5 soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Mint ismert, Lipták Zoltán a Vasas ellen végül megnyert bajnokin kapott piros lapot, ezen annyira felhúzta magát, hogy kis híján megütötte Kassai Viktort, a mérkőzés játékvezetőjét. Az ötmeccses eltiltás azt jelenti, hogy Lipták már nem játszik a szezonban, illetve a következő idény nyitófordulóját is kihagyja.

A jelenet a meccs összefoglalójában lehet megnézni 6:26-tól:

A FEB tárgyalás megtartása után Jose Antonio Delgado Villar (Diósgyőr) korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Folytatódott az MLSZ és a Ferencváros csatája a parkoló miatt: a zöld-fehéreket most 500 ezer forintra büntették, amiért a játékvezetőknek túl sokat kell a parkolóból a stadionig elsétálniuk. Ezzel kapcsolatban bővebben itt írtunk.

A FEB az FTC ? Mezőköves mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 500.000 Ft-os pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A fegyelmi bizottság elemében volt, még további pénzbüntetések röpködtek:

A FEB a Diósgyőr ? Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), valamint a mérkőzés lefújás után a rend nem megfelelő biztosításáért (az öltözőbe vonuló játékvezetők megdobálása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A FEB az Újpest ? MTK mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik játékosának és az MLSZ-nek a szidalmazása), 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi. A FEB tárgyalás megtartása után az FTC ? Vasas bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-vel, mint visszaesővel szemben hivatalos személyek parkolási feltételeinek biztosításával kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért kiszabott 300.000 Ft-os pénzbüntetést hatályában változatlanul fenntartotta.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Egy volt fideszes EP-képviselőnek és egy fideszes polgármesternek is díjat adott át Semjén Zsolt
2019-08-19 14:23:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Patt doktor
2019-08-19 14:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Átadták a Külhoni Magyarságért Díjakat.
2019-08-19 14:07:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez