így édesíti meg Mikiék életét Peller Anna

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
így édesíti meg Mikiék életét Peller Anna

Tejbegríz, vanília puding, kakaó, tejberizs, és túrós palacsinta. Mint ahogy a gyerekek általában, gyakorlatilag nincs olyan, amit Peller Anna kislánya, Annabella ne szeretne közülük. Anna szerint ebben is férjére, Mikire ütött? A tejberizs az abszolút kedvenc, ami akkor a legjobb, ha anya készíti. Anna mindig  nagy hangsúlyt fektetett a kiegyensúlyozott táplálkozásra, és amióta családja van, még inkább odafigyel, hogy mindig kerüljön az asztalra valamilyen tejes finomság is.

A csontok egészséges fejlődéshez mindenki számára elengedhetetlen a fehérjében, kalciumban és ásványi anyagokban gazdag táplálkozás. Ami bizonyos életszakaszokban, például gyerek-és kamaszkorban még az átlagosnál is fontosabb.

?Túlzás nélkül állíthatom, igazi tejrajongó család vagyunk. Miki odavan a sajtokért, de nálam sem telik el úgy nap, hogy ne egyek vagy igyak valami tejterméket. Ez talán a gyerekkoromig vezethető vissza: a mamánál rendszeresen indult úgy a reggel, hogy bebújtam mellé az ágyba, és ott ittam meg az általa készített világbajnok kakaót? ? kezdte Peller Anna.

?A mai napig emlékszem az ízére, és most már édesanyaként is fontos, hogy jó minőségű, hazai és ellenőrzött alapanyagokat használjak én is a konyhában. így nemcsak garantáltan jóízű finomságokat készíthetek, de hozzájárulok a család egészséges táplálkozáshoz is. Ha például valamilyen desszerttel szeretnék kedveskedni nekik, akkor Annabella kedvenc tejberizsével garantált a siker. Mikivel együtt elképesztően édesszájúak, és a kedvencüket mindig az évszakhoz igazítva variálom? ? tette hozzá Anna.

A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács Tejszív kampányának is legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet a tejfogyasztás fontosságára. A Tejszív védjeggyel ellátott termékek kizárólag magyar tejet tartalmaznak, ellenőrzött gazdaságokból származó, magas minőségű tejtermékek. Ilyen, Tejszív védjegyes magyar tejtermékek felhasználásával készíti Peller Anna is kislánya kedvencét, amelynek receptjét meg is osztja velünk.

Annabella kedvence, tejberizs ?Peller Anna? módra:

Hozzávalók:
2,5 dl rizs
2,5 dl tej
2 dl tejszín
2,5 dl víz
4 ek méz
idénygyümölcs: 20 dkg málna vagy friss áfonya

Elkészítés:
Főzzük meg a tejberizst, és amikor már majdnem kész, adjuk hozzá a mézet és a 2 dl tejszínt is. így még krémesebb, lágyabb állagot kapunk. Ha elkészült, hagyjuk állni fél órát. Ezután szedjük ki tálkákba, és idénygyümölccsel bolondítsuk meg, majd körülbelül 1 órára tegyük be a hűtőbe.

The post így édesíti meg Mikiék életét Peller Anna appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Raised By Wolves egyelőre kihagyhatatlan őszi programnak tűnik
2020-08-07 15:10:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Ismét megújul a Palágyi Eszter, a Matild Palace Executive séfje által megálmodott OMV VIVA Gourmet Selection kínálat
2020-08-07 12:16:37 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Keanu Reevs az ötödik részt is bevállalta, sőt, egyszerre forgatják a két filmet
2020-08-07 12:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola csapata a Zsiráffal együttműködésben családi napot tartott, a Jupiter food truck újranyitását ünnepelve
2020-08-06 13:50:47 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez