Újabb szórakozóhely zár be ? mennie kell a Müszinek

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Újabb szórakozóhely zár be ? mennie kell a Müszinek

Mennie kell a Blaháról a Müszi (Művelődési Szint) nevű kulturális és közösségi központnak. Az üzemeltetők a Facebookon közölték: váratlanul érte őket a hír, hogy a Corvin Áruház tulajdonosa szeptember végével felmondja határozatlan idejű bérleti viszonyukat egy új, jobban fizető jelentkező javára, aki irodaházként hasznosítaná a területet.

Múlt héten a Gozsdu Manó Klub megszűnéséről adtunk hírt, ők megváltozott profillal, más néven, de már nem koncerthelyszínként nyitnak újra. A Müszi azonban nem akar megszűnni ? az üzemeltetők hasonló adottságú helyet keresnek, ahová átköltözhetnek. Közölték: a Müszivel fontos, független kulturális helyszín szűnik meg a Blahán, amely havonta több mint száz programnak, és egy időben mintegy 150 bérlőnek ? művészeknek, tervezőknek, civileknek ? adott helyt.

Minden támogató ötletet, javaslatot szívesen veszünk ? zárul a dolgozói közösség közleménye.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Legutóbb akkor írtunk a magyar Digic Pictures animációs stúdióról, mikor kiderült, hogy ők is részt vesznek a Netflix következő nagy dobásának, A Love, Death & Robots című, animációs rövidfilmeket egybegyűjtő antológiájának az elkés
2019-01-22 05:20:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tíz centis hótakaró is lehet estig az ország több pontján
2019-01-22 05:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez