Dózsa György úti baleset: szakvélemény már van, gyanúsított továbbra sincs

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Dózsa György úti baleset: szakvélemény már van, gyanúsított továbbra sincs

Elkészült és már a rendőrség rendelkezésére áll a Dózsa György úti baleset ügyében több hónapja készülő igazságügyi szakértői vélemény ? írja a Pesti Srácok. Ennek tartalmáról nem árult el részleteket a rendőrség, de annyit közöltek: az ügynek továbbra sincs gyanúsítottja.

A két halálos áldozatot követelő karambol nyomán halálos közúti közlekedési baleset gondatlan okozása miatt folyik nyomozás. Azt a rendőrség a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölte, hogy a szakvéleményben milyen megállapításokat tettek, illetve kiderült-e, ki volt a felelős a tragédiáért. Annyit azonban elárultak, hogy az ügyben ezek után sem hallgattak ki senkit gyanúsítottként.

Tömegbaleset a Dózsa György úton - nem találtak féknyomot Hogy a kabriós próbált-e fékezni, szakértő fogja kideríteni, ahogy azt is, milyen gyorsan haladt. A nyomozás továbbra is ismeretlen tettes ellen folyik.

A korábbi hírek szerint az ügybe bevont műszaki szakértőnek ellenőriznie kellett a fék, a kormányberendezések és a gumiabroncsok állapotát, valamit a helyszíni szemle rajza, mérései és fényképei alapján meg kellett állapítania, hogy történt-e olyan manőver, amellyel a sofőrök megpróbálták elkerülni az ütközést.

Májusban egy Mercedes kabrió egy Citroennel ütközött a XIII. kerületben, a Dózsa György úton. A Citroen a közeli trolimegállóba csapódott, elsodorva az ott várakozókat. Egy 23 éves férfi a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, hárman könnyebben sérültek. A súlyos sérültek közül egy 37 éves férfi kórházba szállítás után meghalt.

A kabriót M. Richárd, a kecskeméti maffiaper ötödrendű vádlottja vezette, akire 2006-ban jogerősen nyolc évet szabott ki a bíróság. A Pesti Srácok felidézi: néhány héttel ezelőtt a készenléti rendőrség munkatársai a II. kerületben fogták el, ?eltiltás hatálya alatt történt járművezetés? miatt 90 ezer forintos pénzbírságot szabtak ki rá, majd elengedték.  Azóta kiderült, a férfi már a Dózsa György úti baleset idején sem vezethetett volna.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Zárt kapuk mögött, 1-1-es döntetlent játszott egymással az Újpest és a Diósgyőr a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján
2017-08-19 22:56:16 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A fennállás első élvonalbeli mérkőzését játszó Girona hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a legutóbbi idényben harmadik Atlético Madrid ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójának szombati játéknapján
2017-08-19 22:32:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Hollik István örül a fejlesztésnek, bármi legyen is az
2017-08-19 22:17:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Vereséggel kezdte a Bundesliga új idényét Gulácsi Péter csapata, az RB Leipzig
2017-08-19 22:11:15 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Fucsovics Márton győzött a selejtező első fordulójában az egyesült államokbeli Winston-Salemben, így egy siker választja el a 665 ezer dollár összdíjazású keménypályás tenisztorna főtáblájától
2017-08-19 21:52:37 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Meglepetésre otthontartotta mind a három pontot a Stoke szombat este az Arsenal ellen
2017-08-19 21:43:32 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez