Már biztos, hogy a 2. évaddal nem ér véget a Stranger Things

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Már biztos, hogy a 2. évaddal nem ér véget a Stranger Things

Még júliusban vált hivatalossá, hogy októberben érkezik a tavalyi év egyik sorozatszenzációjává vált Stranger Things második évada, amely az eddigi infók és kedvcsinálók alapján messze hátborzongatóbb lesz az elsőnél.

Noha a premier még mindig odébb van, a Vulture friss interjút közölt a Netflix sikersorozatát kitaláló és készítő Duffer tesókkal, akik jó hírekkel szolgáltak a Stranger Things jövőjét illetően:

megerősítették, hogy a 3. évad már hivatalosan is zöld tat kapott.És ez még hagyján, mert azt is elhintették, hogy ha minden jól megy, utóbb jöhet majd a negyedik évad is.

Mi eredendően négy évadban gondolkodunk és azzal vége, befejeznénk. Addigra a Hawkins-i srácok már főiskolára fognak készülni.

– árulta el Ross Duffer, akinek szavait aztán ikertesója, Matt Duffer egészítette ki az alábbiakkal:

Csak folyamatosan hozzájuk kell majd igazítanunk a sztorit. Noha nem tudom, meg tudjuk-e majd azt indokolni, hogy minden évben valami szörnyűség történik velük.

A testvérek a második évaddal kapcsolatban elmondták, hogy úgy tekintenek rá, mint egy mozifilm folytatására, amely ennek megfelelően az elsőnél nagyobb és ütősebb.

A Stranger Things folytatásához még a Comic Conon jelent meg a legutolsó és az eddigi leghosszabb előzetes, amely egyebek mellett ízelítőt ad Will Byers (Noah Schnapp) para látomásaiból, leleplezi a rettenetes új szörnyet és a sötét dimenzióban ragadt Elevent (Millie Bobby Brown) is megmutatja.

A már említett Schnapp és Brown mellett az első évadból szintén visszatérő Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Charlie Heaton és Natalia Dyer, illetve Joe Keery, Sadie Sink és Dacre Montgomery fogja alkotni a második szezon szereplőgárdáját. Természetesen a gyerekszínészek oldalán a felnőtt főszereplőket játszó Winona Ryder és David Harbour is benne lesz a folytatásban.

Stranger Things: a Demogorgon egy nímand lesz a sorozat új gonoszához képest Ezt a misztikus széria több epizódját is rendező Shawn Levy árulta el egy interjúban.

Miként azt a kedvcsináló is hirdeti, a második évad október 27-én fog elérhetővé válni a Netflixen.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Mind több részlet derül ki arról a múlt pénteken közölt videóról, amely földinduláshoz vezetett az osztrák belpolitikában
2019-05-22 09:42:19 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az eddigi becsléseket jelentősen meghaladva akár két métert is nőhet a tengerszint 2100-ra egy új kutatás szerint
2019-05-22 09:35:42 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Jokha al-Harthi könyve az első arab nyelven írt regény, amely elnyerte az elismerést
2019-05-22 09:32:06 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Rábólintottak a parlamenti frakciók a hétfőn beiktatott új államfő, Volodimir Zelenszkij által bejelentett előrehozott választásra
2019-05-22 09:30:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Már csak napjai lehetnek hátra Malajzia utolsó hím szumátrai orrszarvújának ? közölte kedden a Borneó szigetén elterülő lévő maláj állam, Sabah vadvédelmi hatósága
2019-05-22 09:29:36 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A nő külföldieknek adott ki magyar útlevelet
2019-05-22 09:17:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez