A világ legbénább randiján tűzoltók mentették ki a saját kakiját kiszabadító lányt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A világ legbénább randiján tűzoltók mentették ki a saját kakiját kiszabadító lányt

Talán a hűséges olvasók még emlékeznek arra a 2016-os sztorira, amely megrengette (fél napra) az internetet: egy lányról szólt, aki egy első randin a retiküljében rejtegette saját kakiját. Rettenetes élmény lehetett, de most már biztos: nem ez volt a legkínosabb első randi a világon. Hanem amiről alább lesz szó.

Liam Smyth tinderes találkájának végén a tűzoltókat kellett kihívni, ám messze nem ez a legdurvább az este történései közül. És azért ez már sokat elmond.

Az egész úgy kezdődött, hogy a bristoli egyetemista elvitt egy Tinderen megismert lányt vacsorázni egy gyorsétterembe, majd hazavitte az albérletbe, hogy kicsit borozgassanak.

Körülbelül egy órája voltak a srácnál, amikor a lány kiment vécére. Amikor visszajött, rémület ült ki az arcára.

Kakiltam a vécéden. És nem sikerült lehúzni. És nem is tudom, miért tettem, de belenyúltam a klotyóba, papírzsepibe csomagoltam a kakit és kidobtam az ablakon?

? mondta ki a lány az egyik legdrámaibb mondatfüzért, ami valaha randikon elhangzott.

De az este igazán szörnyű része még csak ezután kezdődött.

Liam megnyugtatta a lányt, hogy most szépen kimennek a kertbe, összeszedik a szardarabot, kidobják, és elfelejtik ezt az egész csacskaságot. Csakhogy a kaki nem az udvaron landolt: az ablak alatt ? amin kirepült a csomag ? fél méterrel még volt egy másik, kisebb ablak is, ami azonban nem volt nyitva, így a szar megrekedt félúton.

A srác elment kalapácsért, közben a lány, aki amúgy amatőr tornász, sajnos a kezébe vette az irányítást, és úgy döntött, hogy kimászik az ablakon. El is indult, ki is halászta a kakit, odaadta a fiúnak, hogy dobja ki, és megkérte, hogy húzza őt vissza. Csakhogy ez utóbbi már nem jött össze. A lány a sikeres kakimentés után beszorult.

gofundme.com

Miután fél órán át nem sikerült őt kibányászni az ablakból, tűzoltókat kellett hívni. A lánglovagok ügyesen betörték az ablakokat és pikk-pakk kiszabadították a lányt.

gofundme.com

Liam most az interneten gyűjt pénzt új ablakra. 200 fontot szeretett volna összeszedni, jelenleg 1780-at (595 ezer forint) mutat a számláló. A befolyt összegből egyébként egy a fejlődő országokba angolvécét telepítő alapítványt és a tűzoltóságot kívánja támogatni.

Azóta állítólag a második randi is megvolt (kakipara és vészehelyzet nélkül), úgyhogy ha ebből nem lesz házasság, akkor semmiből.

 

(indy100.com)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Eddig Arató Gergely, Sermer Ádám, Donáth Anna, Hegyi Gyula, Jávor Benedek és Kovács-Cake Olivio jelezte részvételét
2019-05-23 15:25:23 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Ludo, Greg, Elodie, Jordan és Patricia reggelei nem mindennapi módon kezdődnek; 6-9-ig egy népszerű reggeli rádióműsort vezetnek, a szerkesztőségükben pedig mindig történik
2019-05-23 15:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Babos Tímea három szettben legyőzte az olasz Martina Trevisant a francia nyílt teniszbajnokság női egyes selejtezőjének második fordulójában, csütörtökön
2019-05-23 15:19:26 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Sokat változott az elmúlt évtizedek alatt Kocsis Tibor, nagyszerűen néz ki az énekes! 
2019-05-23 15:12:39 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Fiatal holland középpályást igazoltak a katalánok az FC Groningentől
2019-05-23 15:10:02 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ludo, Greg, Elodie, Jordan és Patricia reggelei nem mindennapi módon kezdődnek; 6-9-ig egy népszerű reggeli rádióműsort vezetnek, a szerkesztőségükben pedig mindig történik
2019-05-23 15:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez