Sztárban sztár: megvan az első kieső

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Vasárnap került adásba a TV2-n a Sztárban sztár idei évadának második része. Mivel múlt héten nem volt kieső, most is mind a 12 énekes megmutathatta, hogyan tud (vagy nem tud) más sztárok bőrébe bújni.

A felhozatal erősen vegyes volt. Az egyik legnagyobb meglepetést talán Király Viktor okozta, aki Horváth Charlieként libabőröztette meg a nézőket, de bőven voltak gyenge produkciók is.

Ekanem Bálint Emota például Hofi Gézaként egyenesen pokoli volt Liptai Claudia véleménye szerint, de a zsűri szerint Cserpes Laura sem sokat tett hozzá a műsorhoz Mary Poppinsként.

Az immár Stohl Andrással kiegészült zsűri és a nézők szavazatai alapján

az adás végén Détár Enikőtől kellett búcsúzni.

így ő lett a 2017-es évad első kiesője, ami valljuk be, nem kifejezetten hízelgő titulus.

Détár Enikő egyébként Marióként lépett színpadra. A zsűri kritikája szerint a színésznő mozgása olyan volt, mint egy székrekedéses matrózé, és valószínűleg az sem segített rajta, hogy a harmonikás egy kevésbé ismert dalával, az ‘Elsöpri a szél’ cíművel kellett színpadra állnia. Détár a búcsúzásnál meg is jegyezte, hogy nem annyira tudott azonosulni a nótával.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az 56-os megemlékezés egyben a Demokratikus Koalíció 6
2017-10-23 14:42:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Lezajlott az a kakaókoncert, amelyre Fischer Iván az őcsényieket és az általuk kiutált menekülteket is
2017-10-23 13:48:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A nemrég még házikedvence eltűnése miatt aggódó énekesnő láttán már többször elcsodálkoztunk, hogy mennyire átalakult  a teste és ő maga is posztolt már előtte-utána fotókat fogyásáról
2017-10-23 13:47:26 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez