Ha azt hiszed, láttál már könyörtelen akcióhőst, akkor még nem láttad a Megtorlót

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ha azt hiszed, láttál már könyörtelen akcióhőst, akkor még nem láttad a Megtorlót

Még áprilisban jelentette be a Netflix, hogy a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage és az Iron Fist után készül a Punisher, azaz a Megtorló is saját sorozatot kap. A szériában természetesen ismét az a Jon Bernthal fogja megformálni az antihőst, aki már a Fenegyerek-sorozat második évadában is játszotta.

A produkció munkálatai hónapok óta zajlanak és noha a hivatalos posztere és az első teaser trailer már megjelentek, hosszabb előzetes még mindig nem érkezett az év második felére beígért Punisherhez. Addig is, míg a Netflix megszánja a rajongókat és közzétesz egy, a sztoriból is csepegtető trailert, íme a produkció legújabb promója, egy rövid, de ütős videó, amely eléggé hatásosan érzékelteti, hogy Frank Castle, vagyis a Megtorló bizony a saját sorozatában sem lesz éppen kíméletes az ellenfeleivel.

A Punisher cselekményét még homály fedi, de a szereplőgárdáját illetően már publikus, hogy Bernthal mellett a Daredevilből ismerős Karen Page szerepében Deborah Ann Woll is visszatér majd benne. A fontosabb új karakterek pedig Castle egyik múltbéli cimborája, az ex-katona Billy Russo (Ben Barnes), aztán a Nemzetbiztonsági Ügynökségnek dolgozó, Micro fedőnevű elemző (Ebon Moss-Bachrach) és a rendkívül képzett titkos ügynök, Dinah Madani (Amber Rose Revah) lesznek a sorozatban.

A premierdátuma még nem ismert, de a Punisher első évada még idén megérkezik majd a Netflixre.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Legutóbb akkor írtunk a magyar Digic Pictures animációs stúdióról, mikor kiderült, hogy ők is részt vesznek a Netflix következő nagy dobásának, A Love, Death & Robots című, animációs rövidfilmeket egybegyűjtő antológiájának az elkés
2019-01-22 05:20:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tíz centis hótakaró is lehet estig az ország több pontján
2019-01-22 05:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez