Lelki terror alatt tartják társukat a Survivor játékosai

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Lelki terror alatt tartják társukat a Survivor játékosai

A Survivorben Gergő nyerte a Holtak szigetén a párbajt, a nyeremény azonban nem várt döntés elé állította. Választhatott, vagy ő eszi meg egyedül a jutalmul felkínált pizzát, vagy odaadja a három lánynak. Gergő az utóbbit választotta, így végül mégis ő volt az, aki keserű szájízzel és üres gyomorral nézte a többieket.

Iliász érezte, hogy legfontosabb szövetségese, Adri veszélyben lehet, gyanúja beigazolódott, a törzsi tanácsról a Survivor legkedvesebb játékosának kellett távoznia.

Fotó: RTL Klub

A Holtak szigetén a mostoha körülmények, a tétlenség és a bizonytalanság által lelkileg mélypontra juttatott játékosok közé érkezik meg Adri. A többiek – Gergővel az élen – nekiesnek a sziget új lakójának, mert úgy vélik többük kiesésében nagy szerepe volt. A fojtogató légkör és a nyílt agresszió hamar padlóra küldi a lányt. A többiek nem kímélik, Nórában az is felmerül, hogy annyira tegyék tönkre, hogy magától adja fel a játékot… Vajon képes lesz kezelni ezt az új helyzetet? Vagy lelkileg teljesen összeroppan?

A Mandirigma törzset a soron következő zsákmányszerzésen egy memória játék várja. Két csapatra osztva küzdenek és ez a játék remek alkalom arra, hogy a fizikálisan gyengébb játékosok is bizonyíthassanak. A feladatról hazatérve egy váratlan hír fogadja őket… Kiderül, hogy a dzsungel mélyén egy védettségi amulett van elrejtve. Mindenki heves kutatásba kezd, mindent tűvé tesznek a játékosok a biztonságot jelentő amulett után. Többen találnak is valamit, de korántsem biztos, hogy minden arany, ami fénylik!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Miután elbukott a szenátusi szavazáson a kormányzat működésének finanszírozását átmenetileg biztosító törvény és részlegesen leálltak a kormányzati hivatalok és ügynökségek, élénk egyeztetések indultak szombaton az amerikai törvényhozók között
2018-01-20 21:54:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez