Netes játékkal akar rajongókat szerezni a Mol a felhőkarcolójának

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Netes játékkal akar rajongókat szerezni a Mol a felhőkarcolójának

A vártnál hevesebb közéleti harc bontakozott ki azon a felhőkarcolón, amit a Mol szeretne megépíteni a XI. kerületi Kopaszi-gáton. Az olajcég állítja, több irodaépületéből végre egy, 21. századi irodaházba költöztethetné minden idepasszoló tevékenységét. A főváros áldását is adta az újbudai Manhattanre, de a kormányoldalról nem találkoztak túl sok támogatással.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón beszélt arról csütörtökön, hogy kissé megalománnak tartja a Mol elképzelését, nem kellene a budapesti történelmi látképet egy 120 méteres toronnyal megrongálni. A Mol ekkor nekikezdett a közvélemény megdolgozásának, előbb képeket posztolt arról, hogy nézne ki a látkép a toronnyal, majd most

kitaláltak egy netes játékot, aminek lányege, hogy az ember fotózzon egyet a Kopaszi-gát irányába, töltse fel a lenti poszt alá, és a cég a panorámába illeszti a Mol Towert.

A hétfő reggelig a 20 legtöbb reakciót kapó képbe beillesztik a tervezett székházat. Azzal valószínűleg nem számoltak, hogy páran feltöltenek majd képet a Bugacról, a Yellowstone Nemzeti Parkról vagy a Marsról, és ezek is benne lesznek a top 20-ban.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A fertőzöttek száma a világban 1,2 millió fölött, Magyarországon 700 fölött van
2020-04-05 08:37:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Két idős ember halálával 34-re emelkedett a koronavírus következtében elhunytak száma Magyarországon
2020-04-05 08:30:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A megbetegedés fokozott kockázata mellett a hatósági rasszizmus és az erősödő megbélyegzés is sújtja őket
2020-04-05 08:04:04 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez