Eb-selejtező: Törökországban ikszelt az U21-es válogatott

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott egy olaszok elleni méretes zakóval hangolt az Európa-bajnoki selejtezősorozat törökországi mérkőzésére. Michael Boris együttese kedden aztán jól kezdett, a 10. percben Szoboszlai révén kapufáig is jutott. A hazaiak ezután szép lassan átvették az irányítást, nekik is volt egy kapufájuk, de a szünetig nem esett gól.

A második játékrész elején Demjénnek volt egy bravúrja, majd kicsit visszavettek a csapatok, nem volt igazén nagy helyzet. A 72. percben Szalai fejesét tisztázta a gólvonalról a török védelemmajd szintén neki volt a hajrában egy ígéretes lövése, de a labda centikkel elkerülte a kaput.

A meccslabda Zsótér előtt volt, de bal külsővel csúnyán a kapu mellé lőtt ígéretes helyzetből. A végeredmény 0-0 lett.

A 2019-es Európa-bajnokságra a házigazda olaszok mellett a kilenc csoportgyőztes jut ki, illetve a négy legjobb csoportmásodik pótselejtezhet (a csoportutolsók elleni eredmények majd nem számítanak), közülük kettő kvalifikál még. így alakul majd ki a 12-es mezőny.

A magyarok a 6-os csoportban szerepelnek, összesen 10 forduló van, ebből játszottak le a mieink kettőt. Máltát nagy nehezen vertük, míg most jött ez a döntetlen. Legközelebb a svédeket fogadjuk.

Eredmény – U21-es Eb-selejtező, 2. mérkőzés

Törökország – Magyarország 0-0

Fotó: MLSZ/Twitter

folytatás

Legkedveltebb hírek
időjárás-jelentés, 2019. május 22., szerda, ...
2019-05-22 13:03:12 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A nagy szökés
2019-05-22 13:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez