Újabb színésznő vallott Harvey Weinsteinről: Elvesztette a kontrollt és rám vetette magát

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Újabb színésznő vallott Harvey Weinsteinről: Elvesztette a kontrollt és rám vetette magát

Október elején robbant a hír, hogy Harvey Weinsteint producer számtalan nőt zaklatott szexuálisan az elmúlt évtizedekben. Azóta egyre több színésznő jelzi, hogy  a vádak igazak, köztük Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow is. A filmmogul felesége az egyre szaporodó vallomások után közölte, hogy elhagyja férjét.

Angelina Jolie-nak sem volt jó tapasztalata Harvey Weinsteinnel Nem is dolgozott vele többet.

A rémes élmények beszámolója azonban tovább folytatódik. Most a francia színésznő, Léa Seydoux – akit legutóbb Bond-lányként láthattunk a mozikban – osztotta meg saját történetét.

Egy hotel halljában találkoztunk, ott volt az asszisztense, egy fiatal nő is. Egész este flörtölt velem és úgy bámult, mintha egy darab hús lennék. Úgy tett, mintha azt fontolgatná, hogy nekem ad egy szerepet, de az egész egy baromság volt. Láttam a szemében. Arra használta a hatalmát, hogy szexhez jusson.

 

Ezután felhívott a szobájába egy italra. Mindannyian mentünk. Annyira erőteljes volt, hogy nehéz volt nemet mondani. Minden lány félt tőle. Az asszisztense azonban hamarosan eltűnt és csak ketten maradtunk. Ez volt az a pillanat, amikor kezdte elveszíteni a kontrollt.

 

Ültünk a szófán, aztán hirtelen rám vetette magát és megpróbált megcsókolni. Meg kellett védenem magam. Nagy volt és kövér, ezért erőteljesen kellett ellenkeznem. Undorodva hagytam el a szobát. Nem féltem tőle, mert végig tudtam, hogy miféle emberrel állok szemben

– írta a színésznő a theguardian.com-on.

AFP/Yann Coatsaliou
folytatás

Legkedveltebb hírek
Annyit tudni csak, hogy magyar számlán landolt a pénz
2019-02-23 19:56:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nem ciki, ha nem.
2019-02-23 19:48:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat hú
2019-02-23 19:47:04 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez