Marco Mendoza újra Budapesten

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Az éppen új szólóalbumán dolgozó Marco Mendoza őszi turnéja során Budapestre is ellátogat triójával.

Marco Mendoza nemrég még a The Dead Daisies kötelékében járt Budapesten, hogy az év rock bulijával ajándékozzák meg a hazai közönséget, de hamarosan szóló projektjével is ellátogat hozzánk. Műsorában felbukkan majd egy-egy Neal Schon, Ted Nugent, Thin Lizzy és talán még egy The Dead Daisies dal is, de a feldolgozások mellett saját szerzeményeit is szeretné bemutatni Marco Mendoza.

A The Dead Daisies energiabombája, a Whitesnake, Thin Lizzy, Ted Nugent, Blue Murder zenekarok legendás basszerosa október 13-án tér vissza Budapestre triójával, hogy készülő új albumáról is ízelítővel szolgáljon a BackStage Pub színpadán. A doboknál John Macaluso (Yngwie J. Malmsteen, Ark, TNT), míg gitáron Michael McCrystal (Tygers of Pan Tang) lesz látható Marco oldalán.

Jegyek kaphatók a TIXA.HU online rendszerében és személyesen a helyszínen. Early bird jegyek a készlet erejéig (szeptember 30-ig) 3200 Ft, októberben és a koncert napján 3900 Ft. További részletek a koncert Facebook oldalán.

A helyszín kapacitása (~150 fő) miatt is érdemes időben beszerezni a jegyeket!

Marco Mendoza – basszusgitár, ének
Michael McCrystal – gitár
John Macaluso – dob

MARCO MENDOZA BAND (USA)

21017. október 13., péntek – 21:00

Az este menetrendje:

19:30 ? Kapunyitás

21:00 ? Marco Mendoza Band

The post Marco Mendoza újra Budapesten appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nincs is kiábrándítóbb annál, mint ha a partnered nagy lendülettel beleveti magát az orális szex tevékeny oldalába, aztán elbénázza
2018-11-17 19:59:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez