Vannak, akik már ismerik Bernd Storck utódját

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Vannak, akik már ismerik Bernd Storck utódját

Berdn Storck győzelemmel, de dicstelenül zárta a 2018-as világbajnokság selejtezősorozatát. A harmadik hely papírforma, de a mérkőzések zömén mutatott tanácstalan játék, a kipróbál harminc feletti labdarúgó, a csoport első két helyezettjétől kapott oda-vissza verés, a 14 pontos különbség a másodiktól mind azt mutatja, egy év alatt a német kapitány nem találta meg azt a csapatot, amellyel sikerrel, kijutással kecsegtetően vághatnánk neki a 2020-as Európa-bajnoki selejtezőknek.

Honlapunk is megszavaztatta olvasóit és bő nyolcezer szavazat alapján kijelenthető jóval több, mint kétharmados többséggel vonnák meg a további bizalmaz a szakembertől.

A többség hazaküldené, egy ember mégis kiáll Storck mellett Nehéz megjósolni, mi lesz a labdarúgó válogatott német kapitányának sorsa. Megy, vagy marad a jövő heti megbeszélést követően?

Ugyan csak jövő kedden hallgatja meg az MLSZ Bernd Storck szövetségi kapitány jelentését, majd eztán dönt a kapitány jövőjéről, de ettől még, vagy épp ezért megy már a találgatás az utódlásról.

A blikk.hu mint mindig, most is biztos információk birtokosa, vagy nem. Minden esetre a lap úgy tudja, a Honvéddal bajnokságot nyerő Marco Rossi, vagy a Sturm Graz másodedzője, Szabics Imre, vagy a kettő egyszerre lehet a befutó.

Ma értesültem arról, hogy szóba került a nevem, teljesen váratlanul ért, nem számítottam rá. Már az büszkévé tesz, hogy egyáltalán erről beszélnek az emberek. Eddig semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptam az ügyben az MLSZ-től. Érvényes szerződésem van a DAC-cal, de nyitott vagyok a tárgyalásra

? mondta a Blikk érdeklődésére az olasz tréner.

A lap úgy tudja, vagy úgy találgat, Rossi az első számú jelölt, de ha nem vállalja, vagy nem engedi el a Dunaszerdahely – amit kétlünk, mert ott az történik, amit Magyarországról mondanak nekik -, úgy Szabics Imre a jelölt. Emlékeztetőül, Szabics Dárdai Pál mellett másodedzőként már dolgozott a válogatott mellett, Benrd Storck a norvégok elleni pótselejtező előtt két héttel cserélte le a teljes stábbal együtt. A bulvárlap azt sem zárja ki, hogy a két edző egy stábot alkotva felel majd a magyar válogatott 2020-as Eb-részvételéért.

.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A La Liga 9. fordulójának utolsó meccsén magabiztosan nyert a címvédő, de megsérült a legnagyob
2018-10-20 23:33:30 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A spanyol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának rangadóját a Nou Campban vívták, ahol a második Barcel
2018-10-20 23:30:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
 A Premier League 9. fordulójának vasárnapi meccsén nagy küzdelem várható.
2018-10-20 22:49:03 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Sebastian Vettel, a Ferrari négyszeres világbajnok német versenyzője autózta a legjobb időt az Egyesült Államok Forma-1-es nagydíjának harmadik szabadedzésén, Austinban
2018-10-20 22:18:35 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Túl vagyunk a tehetségkutató idei szériájának harmadik válogató adásán, ahol ez alkalommal is vegyesen voltak jó és igazán borzasztó énekesek
2018-10-20 22:02:12 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - Csapjon oda, csajozzon és legyen eközben végi rohadt menő!  Tripla X - Újra
2018-10-20 21:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez