Kerényi Milkós Gábort már azzal vádolják, hogy 13 éves fiút is zaklatott

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kerényi Milkós Gábort már azzal vádolják, hogy 13 éves fiút is zaklatott

Hétfőn este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arccal és névvel vállalta Maros Ákos egykori színész-táncos és televíziós műsorvezető, hogy Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház művészeti vezetője és volt igazgatója molesztálta.

Czapáry Veronika író, költő az ATV Start műsorában elmondta, hat vélelmezett áldozatról tud.

Ebben a botrányban kiskorúak is voltak, erőszak is volt, fiúk és lányok is. Többek között egy 13 éves fiú is.

Czapáry állítása szerint a zaklató ebben az esetben is Kerényi Miklós Gábor volt.

Az áldozatok hasonló történeteket meséltek el az írónőnek:

A gyerekek felnéznek az igazgatóra, először jön a szóbeli megalázás, utána már bezárták őket a szobába, nem mertek egyedül maradni. Állandó volt a nyúlkálás, meg amit úgy hívnak a fiúk, hogy mogyorózás

– mondta Czapáry. Hozzátette, Kerényi áldozatai azért is vannak nehezebb helyzetben, mint a Marton által molesztáltak, mert őket még meg is félemlítették.

Az Operettszínházban mindenki meg van félemlítve, az összes dolgozónak elmondták, amennyiben elmeri mondani a történetét, akkor azonnal kirúgják. Ennek az embernek olyan a bűvköre, hogy az áldozatokat személyesen tudja terrorizálni, érzelmileg zsarolni. Sokuknak elmondta, hogy csak neki köszönhetnek mindent, és ha elmondja a történteket, akkor ellehetetleníti a pályájukat.

folytatás

Legkedveltebb hírek
De így is toronymagasan vezet a Fidesz.
2017-12-17 10:54:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Ódzkodom attól, hogy bárkit polgári engedetlenségre buzdítsak, a magyar társadalom nincs abban az állapotban, hogy érdemes lenne bármire bíztatni - mondja a HVG-nek adott portré-interjúban Szentesi Kálmán, aki ujjat húzott a NAV-val, amikor megpróbálta visszakérni a szerinte nem megfelelő célokra fordított adóforintjait
2017-12-17 10:00:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez