Folytatódik a szexuális zaklatásos botránysorozat: Louis CK a következő

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A NYTimes-ban 5 nő nyilatkozott arról, hogy Louie elővette a szerszámát előttük és nekiállt maszturbálni.

As soon as they sat down in his room, still wrapped in their winter jackets and hats, Louis C.K. asked if he could take out his penis, the women said.

They thought it was a joke and laughed it off. ?And then he really did it,? Ms. Goodman said in an interview with The New York Times. ?He proceeded to take all of his clothes off, and get completely naked, and started masturbating.?

Itt az árnyalja a képet, hogy rákérdezett mindig, és nem ért hozzájuk, “csak” nézniük kellett. Sőt, mintha az esetek mind 2009 előtt történtek volna, ami után ráébredt a hibáira, és nekiállt bocsánatot kérni a nőktől a viselkedéséért. Szóval nem gyerekeket szexuálisan kielégítő Spacey vagy nőkre magát fizikailag erőltető Weinstein. Nemsokára kiderül, hogy ez mit jelent a karrierje szempontjából. Az biztos, hogy az I Love You, Daddy premierje elmarad.

Sőt, Louie mellé még több csontváz került elő:

Portia De Rossi azt mondja, hogy Steven Seagal zaklatta, bár fizikai kontakt itt sem volt, de utalt a casting díványra. A Prison Breakből ismert Robert Kneppert azzal vádolja a Gas Food Lodging kosztümöse, hogy fogdosta az 1991-es forgatás alatt. Knepper tagadja a vádakat. Charlie Sheenről azt mondják, hogy a Lucas forgatásán megerőszakolta a 13 éves Corey Haimet. Jeffery Tambor is tagad, de az Amazon vizsgálódik az ellene felmerült gyanúsítások ügyében. Matthew Weinert, aki anno a Mad Man showrunnere volt is meggyanúsította szexuális zaklatással az egyik írónő az akkori stábjából.

Látjátok, van aki tagad, és egy vallomás alapján senkit sem rúgnak ki.

Ha már szóbakerült a téma: többen feltették, hogy csak vádolgatnak ismeretlenek a semmibe, amiből semmi nem lesz. Hát Terry Crews feljelentést tett a rendőrségen is az őt markolászó ügyében. Szintén a rendőrség elkezdett nyomozni a Corey Feldman által említett los angelesi pedofil közösség ügyében, ami alatt a filmszakmába kerülő gyerekek zaklatását kell érteni. Ha jól emlékszem Weinstein pár ügyét is vizsgálják már.

folytatás