Öt meztelen ember rabolt el egy háromtagú családot

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Meglehetősen bizarr ügyben kezdett nyomozást a rendőrség a kanadai Albertában. Az egész egy koccanásos balesettel kezdődött, de öt meztelen ember letartóztatásához vezetett, akik elraboltak egy családot. A gyanúsítottak valószínűleg hallucinogén teát fogyasztottak. Az eset során, szerencsére senki sem sérült meg ? írja a CBC.

Az ügyről eddig annyit lehet tudni, hogy hétfőn reggel egy fehér, kombi BMW fékezett egy családi ház feljáróján a Leduc megyei Niskuban. Az autóból egy férfi és négy nő szállt ki, akik nem viseltek egy szál ruhát sem, annak ellenére, hogy a környéken már -10 fok körüli az átlaghőmérséklet.

A meztelen emberek bementek a házba, majd nem sokkal később kivezettek onnan egy nőt, karján a hathónapos gyermekével, illetve egy idősebb férfit. Az anyát a gyermekével az utastérbe, a nő apját a csomagtartóba tuszkolták, majd nekivágtak az országútnak.

Egyelőre tisztázatlan körülmények között, először a férfi, majd az anya és a gyermeke is sikeresen meglógott. Egy teherautósofőr észrevette, hogy bajban vannak, ezért felvette őket. Nem sokkal később, a visszapillantó tükörben feltűnt a fehér BMW. Az autó egy ideig csak követte őket, majd hátulról belehajtott a teherautóba. A meztelen emberrablók lesodródtak az útról. Nem sokkal később megérkezett a rendőrség, és egyesével letartóztatták őket.

Kiderült, hogy a pucér emberrablók közül két lány még kiskorú, őket azonnal elengedték. Egy 27 éves férfit, illetve egy 30 és egy 35 éves nőt azonban őrizetbe vettek. A rendőrség csak annyit közölt, hogy az elkövetők ismerték a sértetteket, de az ügy további részletei egyelőre homályosak.

Azóta megszólat a meztelen emberrablók egyik rokona, aki a helyi médiának elmondta, a vádlottak a világ legbékésebb emberei. A volt felesége, és két kamaszkorú lánya egy baráti házaspárnál reggeliztek aznap. A férfi nemrég tért haza Indiából, ahonnan különleges teát hozott haza, ebből főztek a reggeli mellé. A férfi, valószínűleg tudtán kívül hallucinogén teát vett, és azt itatta meg a társasággal.

Azóta óvadék ellenében a nagykorú gyanúsítottakat is szabadon engedte a bíróság. Bírósági tárgyalásuk november 30-án kezdődik.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Miközben itthon a parlament viharos gyorsasággal készül megszavazni a kulturális életet átalakító kormányzati előterjesztést, a magyar kormány egyre fontosabb szereplője lesz az erdélyi magyar kulturális életnek is – írja a Magyar Hang
2019-12-09 18:55:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Zayn Malik kilépése után nem sokkal, 2015 márciusában a One Direction bejelentette, hogy szünetet tart, azóta pedig mindegyik tag elvan a saját szólóprojektjével
2019-12-09 18:47:27 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Korán jött a karácsony a brit RSPCA (Királyi Társaság az Állatokkal Szembeni Kegyetlenség Megelőzése Érdekében) munkatársaihoz, akik már maguk is igazi karácsonyi lázban éghetnek: a Mikulás rénszarvasai után neveztek el kilenc kölyöktacskót, akiket anyjuk, Olive nemrég hozott világra ? írja a Mirror
2019-12-09 18:38:40 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Sajtótájékoztatót tartott az augsburgi rendőrség a hétvégén történt gyilkossággal kapcsolatban, melyben egy tűzoltó vesztette életét
2019-12-09 18:05:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Hiába viselkedett kifogástalanul, a bíróság szerint továbbra is potenciális veszélyt jelent a társadalomra
2019-12-09 18:00:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Sule végre bátran cselekszik és otthagyja Cengizt. A kezdeti bátorságnak azonban hamar vége szakad.
2019-12-09 18:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez