Ezt az újítást imádni fogják az Instagram-függők

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ezt az újítást imádni fogják az Instagram-függők

Az Instagramon eddig kizárólag más felhasználókat követhettünk, a jövőben ez megváltozhat. Pippa Akram Twitter-felhasználó szúrta ki és tette közzé a mikroblogon, hogy a képmegosztó már teszteli új funkcióját, aminek köszönhetően az egyes hashtagekre is feliratkozhatunk majd. Ez azt jelenti, hogy ha valaki adott kulcsszóval címkézi fel frissen megosztott képét, adott képet mi rögtön láthatjuk.

Szóval ha nagyon szeretjük a kiskutyákat, nyulakat, vagy a naplementét, akkor elég lesz bekövetni a #puppies, #bunnies, #sunrise hashtageket. Természetesen benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem ezek lesznek a képen, de ez annak köszönhető, hogy sok követő- és lájkvadász népszerű kulcsszavakkal becsapva próbálja népszerűsíteni saját tartalmait.

Ok this is new. What does this do @SimonSocialMM @BizPaul @NatalieTFG any ideas? I've followed 2 but can't find what that means!! pic.twitter.com/LlCBk4Wmfv

— Pippa Akram (@Social_Pip) November 9, 2017

Hogy a napi ezernyi naplementés fotó közt ne tűnjenek el a követett emberek fiókjai, ezért az ilyen jellegű posztok korlátozva jelennek majd meg a top posztok és a legutóbbi sztorik közt.

Az Instagram egyelőre szűk körben teszteli az újítást, így a legtöbb felhasználó alkalmazásában még nem érhető el, és mint minden tesztfunkció esetében, azt sem tudni biztosan, hogy végül élesben is bekerül-e majd.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Imrich K. azt mondta, neki mindegy, hogy az úszószövetség volt elnöke ?megdöglik vag
2018-04-23 08:54:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Nemzeti Választási Bizottság szerint szabályos volt a választás, csak az ellenzék támadja az eredményeket ott, ahol nem nyert
2018-04-23 08:49:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez