Utánozhatatlan francia sikk?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Utánozhatatlan francia sikk?

Mi a közös Londonban, New Yorkban, Milánóban és Párizsban? Mindegyiket a divat fővárosának nevezik, azonban ezek közül az utóbbi kiemelkedik. Hogy miért? A válasz roppant egyszerű: a letisztult francia stílus világhírű.

Tagadhatatlanul irigylésre méltó a francia nők öltözködése, stílusérzéke. Valljuk be, hogy legtöbbünk vágyik arra a letisztult, légies és sikkes összhatásra, mely a francia nők megjelenéséből árad. A Premier Outlet elárulja a párizsi nők titkát, hogy miként varázsolhatsz magadnak könnyedén csodás gardróbot.

szabály

Az első és legfontosabb szabály, hogy csakis időtálló és minőségi darabokat szerezz be, melyeket akár 5 év múlva is szívesen veszel elő a szekrényedből. Fontos, hogy klasszikus és jól kombinálható ruhadarabokat, kiegészítőket, cipőket szerezz be. Ne aggódj, a francia nők se két perc alatt választják ki a napi szettjüket.

szabály

A második fontos szabály a színeket célozza meg. Válassz monokróm árnyalatokat, mint a fekete, fehér, bézs, szürke, olívazöld, kék és a púderszínek.

szabály

A tökéletes farmer. A legjobb, ha az egyszerűbb darabokra teszed le a voksod. Egy sötétkék, vagy finoman koptatott minőségi farmerrel sosem hibázhatsz, ráadásul bármivel párosíthatod. A szoknyák szerelmeseinek sem kell átpártolniuk a nadrágokra, ők válasszanak egyenes fazonú farmer- vagy bőrszoknyát.

szabály

A tökéletes farmer beszerzése után nincs más dolgod, mint beszerezni minden gardrób elengedhetetlen kellékeit: a fehér inget és a sima, díszítés nélküli laza basic pólót.

szabály

Hatványozottan igaz a francia nőkre, hogy a kevesebb néha több. Kiegészítők terén sem kell túlzásba esnünk. A legjobb választás a selyemkendő és a sál. A szettedet feldobhatod pár letisztult ékszerrel, de arra figyelj, hogy 2-3 darabnál többet ne viselj egyszerre.

szabály

A tökéletes kasmír- és gyapjúpulcsik, kardigánok megtalálása a következő lépés. Ezek mellé érdemes lesz beszerezned egy karcsúsított blézert, farmerkabátot vagy bőrdzsekit.

6 1. szabály

A kényelem mindig fontos szempont kell, hogy legyen. A francia nők a lapos cipőkben is dívaként tündökölnek. Válassz egy egyszerű balerinát, loafert vagy mokaszint. Ha a sportosabb stílus áll hozzád közelebb, akkor a tornacipővel sem nyúlhatsz mellé.

Sikkes, nőies, magabiztos megjelenésre vágysz? Ha így érzed, akkor érdemes lesz ellátogatnod a Premier Outletbe, hiszen megnyílt a CHANTALL üzlete, ami igazán kedvére való a francia stílus szerelmeseinek.

The post Utánozhatatlan francia sikk? appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Stratton olyan, mint egy rosszul rendezett, csúnyán fényképezett, rémesen megírt 24-epizód: fantáz
2017-12-17 08:40:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Még az, de minden testben ugyanabba a nőbe szerelmesnek lenni? Aki erről mit sem tud és teljesen kiborul tőle? A Nap mint napból kiderül
2017-12-16 16:03:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez