Natalie Portmant eddig minden forgatáson érte diszkrimináció és zaklatás

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Natalie Portmant eddig minden forgatáson érte diszkrimináció és zaklatás

A hétvégén rendezett Los Angeles-i Vulture fesztiválon szólalt meg a Hollywoodot lázban tartó zaklatási ügyekkel kapcsolatban Natalie Portman, aki kifejtette, hogy a 23 éves karrierje során eddig nem is dolgozott olyan forgatáson, ahol ne zaklatták, vagy diszkriminálták volna – írja a Vulture (via Index).

Az 1994-ben a Leon, a profival ismertté vált, azóta pedig egy Oscar-díjjal és két Arany Glóbusszal is kitüntetett színésznő elmondta, a Weinstein-botrányról olvasva először arra gondolt, milyen jó is neki, hogy vele sosem fordult elő ilyesmi, mígnem aztán jobban belegondolt és rájött, hogy épp az ellenkezője az igaz.

Azt hittem, nincs ilyen történetem, aztán ahogy gondolkodtam az egésze rájöttem, hogy van 100 is. És azt gondolom, hogy sok ember elvégzi magában ezt a számvetést azokkal a dolgokkal, amelyeket egészen mostanáig magától értetődőnek vett.

? mondta a 36 éves színésznő.

A fesztiválon tartott beszédében Portman fel is idézett egy esetet, amikor egy általa meg nem nevezett producer meghívta a magángépére, ahová ő felment és kiderült, hogy csak ők ketten vannak és meg van ágyazva. Elmondása szerint végül nem zaklatták és nem történt semmi, mert félni kezdett és ezt jelezte is a producernek.

Tiszteletben tartotta, hogy kényelmetlenül érzem magam, de ez akkor nagyon nem volt rendben. Ez teljesen elfogadhatatlan és manipulatív volt és bármi történhetett volna. Ezt éli át minden nő, aki valaha is végigment a sötétben az utcán: félünk, és nem vagyok biztos benne, hogy a férfiak tudják, hogy ez milyen érzés.

? tette hozzá Portman.

Kiemelt kép: Getty Images for Vulture Festival/Joe Scarnici
folytatás

Legkedveltebb hírek
Megérkezett a beígért hóesés és ónos eső Magyarországra
2018-03-17 20:21:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Ha egyszer nem jött össze, próbáljuk meg még egyszer
2018-03-17 19:55:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez