A Samsung véletlenül megerősítette az összehajtható Galaxy X-et

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Saját weboldalán keresztül erősítette meg hivatalosan is a Samsung, hogy már nincs messze a régóta pletykált összehajtható okostelefon leleplezése, ami többek szerint is ?Galaxy X? néven érkezhet majd valamikor a jövő év során.

A gyártó koreai oldalán élesítették ugyanis egy Galaxy X nevű mobil support oldalát, ami arra utal, hogy már lázasan készülhetnek az új eszköz bejelentésére. A szakértők szerint természetesen ez nem volt szándékos, bakiból vált láthatóvá az aloldal.

A holland Mobiel Kopen oldal szerint a weboldalon olvasható modell számának (SM-G888N0) végződése minden bizonnyal arra utal, hogy csak Dél-Koreában fogják árusítani, eleinte legalábbis biztosan.

A hírek azután érkeztek, hogy a Lets Go Digital közzétett néhány olyan tervet, amiket a Samsung nyújtott be a koreai szabványügyi hivatalnak, és ugyanazon modellszámhoz kapcsolódnak, ami az élesített support oldalon is olvasható.

A képek alapján a Galaxy X egy összehajtható telefon lesz, méghozzákét kijelzőpanellel felszerelve, melyek közül az egyik hajlékony, és a Microsoft Surface Bookoknál alkalmazott zsanéros megoldást használja.

Forrás: Dél-Koreai Szabványügyi Hivatal

A cég mobilos ágának elnöke idén beszélt arról sejtelmesen, hogy 2018-ban tényleg jöhet az összehajtható mobil, de egyben arról is beszélt, hogy még számos problémát kell megoldaniuk, mire gyártásba kerülhet egy ilyen modell.

Azért sem olyan nagy titok mindez, mert már tavaly levédették egy hajlékony OLED kijelzős mobil ötletét, idén januárban pedig a The Korea Herald értesülése szerint a cég elkészítette egy olyan héthüvelykes táblagép prototípusát, ami összehajtható. Többen is azt tartják valószínűnek, hogy a Samsung a januári CES-en mutathatja meg végre a Galaxy X-et, és a mobil mellett egy tabletet is kiadnak majd.

A kínaiak már jövőre berúgnák az összehajtható okostelefonok piacát A Huawei is ilyen készüléken dolgozik a Samsung és az Apple mellett, elsők lesznek, állítják.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Évek óta tartanak az első világháború századik évfordulós megemlékezései (ahogy a háború maga is évekig húzódott), de idén lesz a csúcspont, a lezárás centenáriuma
2018-02-20 21:38:52 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Stefan de Vrij, kedden bejelentette, hogy az idény végén távozik a Laziotól
2018-02-20 21:35:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
?Magyarország barátságos, vendégszerető ország szeretne maradni, amilyen mindig is volt, de ez nem mehet a biztonság rovására? ? ezt mondta Balog Zoltán Törökszentmiklóson, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének kerekasztal-beszélgetésén
2018-02-20 21:32:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A török tüzérség visszavonulásra kényszerítette azokat a szíriai kormánypárti erőket, amelyek beléptek a kurd felügyelet alatt álló Afrín térségébe ? erősítette meg kedden Recep Tayyip Erdogan török elnök, terroristáknak minősítve a kormánypárti csapatokat
2018-02-20 21:10:59 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez