A Jobbik jelöltje lesz a volt vívó kapitány

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A Jobbik képviselőjelöltje lesz jövő tavasszal Kovács Tamás kétszeres olimpiai bronzérmes, világbajnok kardvívó, volt szövetségi kapitány és mesteredző. A sportoló ezt Facebook oldalán jelentette be.

Azt írta: korábban Fidesz-szavazó volt, de az elmúlt négy évben szerinte óriásit változott a kormánypárt morálja, és fokozta a társadalom megosztottságát. Személyes sérelmet is említ: azt, hogy a londoni olimpia előtt egy hónappal ?a fideszes ejtőernyős szövetségi elnök? kirúgta a kard szövetségi kapitányi posztról, hatszoros olimpiai bajnok elhunyt édesapját pedig nem jelölte a Nemzetközi Vívó Szövetség Hírességek Csarnokába.

A Fideszt már megöregedett, elfásult, korrupt, diktatórikus, kirekesztő pártnak gondolja, közölte ugyanakkor, hogy ?a néppártosodott Jobbik? választási programjával teljes mértékig egyetért. Azt írta, Vona Gábor, a Jobbik elnöke kereste meg a képviselőjelölti felkéréssel, amit ?abszolút megtisztelőnek és elfogadhatónak? tart.

IGENT MONDTAM VONA GÁBOR ELNÖK ÚRNAK?.!!!Vona Gábor úr, a Jobbik elnöke megkeresett azzal a felkéréssel, hogy a 2018. é…

Közzétette: Kovács Tamás Vívás2017. november 23.

folytatás