Lehet, hogy most vágta el magát a Honvéd holland edzője?

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Lehet, hogy most vágta el magát a Honvéd holland edzője?

Meglehetősen őszinte interjút adott a Honvéd holland edzője, Erik van der Meer a Vi.nl nevű oldalnak, amelyben kitért a Honvéd anyagi helyzetére, a klubtulajdonos George F. Hemingway pénzköltési és öltözködési szokásaira, valamint elődjére, a 24 év után a klubnak bajnoki címet szállító Marco Rossira is.

Van der Meer kifogásolta, hogy minden esetben, ha pénzre van szüksége, szinte könyörögni kell a tulajdonosnál, megemlítette az MLSZ érdekes ösztönzési módszerét, amely pénzzel jutalmazza a fiatal játékosok bevetését, és azt is, hogy a Honvédnál úgy sincs mezszponzor, hogy a csapat megnyerte a bajnokságot. Az edző spórolósnak nevezte Hemingwayt, és felhozta azt a sztorit, amikor a nyári BL-selejtezőben a tulajdonos melegítőben fogadta a Hapoel Beer-Sevát elkísérő izraeli miniszterelnököt.

Olyan, mintha nyolcvan évet visszamentünk volna az időben, Hollandiában még az amatőr kluboknál is jobbak a körülmények!?

– mondott nem éppen hízelgő véleményt Van der Meer a kispesti infrastruktúráról, amin persze nem kell csodálkozunk, hiszen a nagy stadionépítési lázból a Bozsik-stadion kimaradt.

A Honvéd elég rapszodikus az ősszel, Van der Meer szerint ez azért van, mert más stílust próbál meghonosítani, játszósabb focit, míg elődje, Rossi szerinte az olaszos, védekezésre épülő taktikával ért el eredményeket. Van der Meer szerint a Rossi-féle stílus játékban visszalépésnek számít, de azt elismerte, hogy ez sikeres volt, ami a szurkolóknak is tetszett. “Az elmúlt évadban nem tudták élvezni a játékot, az eredmény volt az elsődleges” – magyarázta a holland, ami azért is érdekes, mert a futball nem műkorcsolya, ahol a szép dolgokra magas pontszámot adnak.

Kíváncsian várjuk, lesz-e reakció Van der Meer szavaira Hemingway részéről, aki rendszeresen blogban ad hangot a véleményének.

A Honvéd jelenleg a negyedik helyen áll, ugyanannyi ponttal, mint a dobogós Debrecen, a Videoton-Fradi párostól viszont tízpontos távolságban van. A hétvégén a Mezőkövesdet fogadják a kispestiek a Bozsikban.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Mint arról csütörtökön beszámoltunk, valószínűleg egy vízvezetékcsővel erőszakoltak meg egy 7 éves lányt az indiai Új-Delhiben
2018-09-21 18:16:36 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Két nappal azután, hogy eldőlt a jövője, és aláírt az Egyesült Arab Emírátusokba, az al-Ittihad Kalhoz, Dzsudzsák Balázs máris megkezdte a gólgyártást
2018-09-21 18:08:57 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Hosszú tanakodás után, Megyeri Csilla úgy döntött, hogy megválik derékig érő hajától és egy rövidebb fazonra vált
2018-09-21 18:07:22 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A skót hatóság átadta a magyar rendőrségnek azt a férfit, aki ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság folytat eljárást közokirat-hamisítás gyanújával
2018-09-21 17:55:34 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Momentum gyakorlatilag túlterheléses támadást intézett Tállai András volt NAV-főnök egyik Facebook-posztja ellen
2018-09-21 17:54:21 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Douglas Costa, a Juventus brazil labdarúgója sérülés miatt egy hónapig nem futballozhat, miután a Valencia-Juventus (0-2) Bajnokok Ligája-mérkőzésen a bokája és combja is megsérült
2018-09-21 17:47:49 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez