Szilágyi Áron és Szatmári András együtt nyert magyar bajnoki címet

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Áron és a világbajnok Szatmári András vezette Vasas az esélyeknek megfelelően könnyedén nyerte meg a férfi kardozók viadalát a vívók országos bajnokságának vasárnapi zárónapján, melyen a csapatversenyeket rendezték meg.

Már nem Szilágyi Áron a legjobb magyar kardvívó Álomdöntőt rendeztek férfi kardban az OB-n.

A férfi kardban szinte előre oda lehetett adni az aranyérmet a Szilágyi Áron és Szatmári András kettős vezette Vasasnak. A szombati egyéni döntőben egymás ellen vívott két klasszis – akkor Szatmári nyert – ezúttal közösen harcoltak az aranyért, és összességében simán meg is szerezték azt. A fináléban 45-31-es győzelmet arattak a Decsi Tamás vezette Kertvárosi VSE csapatával szemben.

Ob, csapateredmények:

férfi kard, döntő: Vasas-KVSE 45-31
Végeredmény: 1. Vasas (Szatmári András, Szilágyi Áron, Nagy Pál, Galgóczy Tamás), 2. KVSE (Decsi Tamás, Baaken Mátyás, Fekete Kovács Benedek, Hegedűs Márton), 3. MTK (Iliász Nikolász, Kovács István, Péch Miklós, Singer Martin)

női kard, döntő: MTK-BVSC 1. 45-36
Végeredmény: 1. MTK (Márton Anna, Garam Nóra, Maxwell Caitlin, Mihalik Nóra), 2. BVSC (Bérczy Dorottya, Mikulik Júlia, Nagy Valentína, Pusztai Liza), 3. Vasas (Katona Renáta, Kelecsényi Mirabella, Kornéth Emese, Pénzes Borbála)

férfi párbajtőr, döntő:
BHSE 1.-Vasas 1. 39-30
Végeredmény: 1. BHSE (Jesus Lugones, Rédli András, Siklósi Gergely, Somfai Péter), 2. Vasas (Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Koch Máté, Nagy Dávid), 3. BVSC (Andrásfi Tibor, Bánsági Barnabás, Kiss Gergő, Komáromy-Poros Csongor)

női párbajtőr, döntő:
OMS-Tata – AVA 45-43
Végeredmény: 1. OMS-Tata (Büki Lili, Gnám Tamara, Kun Anna, Molnár Petra), 2. AVA (Dékány Kinga, Kazár Dóra, Petri Renáta, Szabó Réka), 3. BVSC (Borsody Emma, Gonda Borbála, Honti-Kiss Dominika, Szabó Laura)

férfi tőr, döntő:
FTC-UTE 45-43
Végeredmény: 1. FTC 1. (Szabados Gábor, Szabados Kristóf, Hári Máté, Széki Bence), 2. UTE (Balogh Boldizsár, Mendrey Tamás, Mészáros Tamás, Nedeljkovic Mateja), 3. Törekvés (Dósa Dániel, Frűhauf Benjámin, Maior Mátyás, Nagy Balázs)

női tőr, döntő:
Törekvés-UTE 45-39
Végeredmény: 1. Törekvés (Hajas Nóra, Nekifor Erika, Pásztor Flóra, Szalai Szonja), 2. UTE (Kreiss Fanni, Mesteri Viktória, Mohamed Aida, Zámbó-Gólya Fruzsina), 3. BHSE (Balogh Orsolya, Knapek Edina, Kondricz Kata, Lupkovics Dóra)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az aláírók azt kérik a köztársasági elnöktől, hogy konzultáljon a civil szervezetekkel és az érintettekkel, ahogy azt az ENSZ normái meghatározzák
2019-05-23 13:32:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nincsenek rejtett mozgatóerők a globális középhőmérséklet alakulásában ? állítja egy új tanulmány
2019-05-23 13:19:19 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nem tartják tiszteletben a helyi kultúrát, és elveszik a munkánkat ? ezt tartják a bostoniak a keletről érkező bevándorlókról
2019-05-23 13:17:26 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A 2-es típusú cukorbetegség növelheti a különböző ráktípusok kockázatát a férfiak és a nők körében egyaránt - állapították meg kínai kutatók
2019-05-23 13:12:42 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Két vérre menő harc körvonalazódik a vasárnapi EP-választás előtt: a második helyért a Jobbik, az MSZP-P és a DK, az "utolsó" mandátumért a Momentum és az LMP küzd majd meg
2019-05-23 13:10:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A hétvégén csak helyenként várható eső, jellemzően meleg, napsütéses idő várható 20-25 fokos maximumokkal ? derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből
2019-05-23 13:09:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez