Kate Winslet előadta, hogyan menthette volna meg Jacket a Titanic végén

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kate Winslet előadta, hogyan menthette volna meg Jacket a Titanic végén

Kereken 20 éve, hogy mozikba került minden idők egyik legnagyobb kasszasikere, a tizenegy Oscar-díjjal és négy Arany Glóbusszal kitüntetett Titanic, melynek végén a mai napig az ifjú Leonardo DiCaprio által megformált Jack Dawson fagyhalála fakasztja sírásra a film rajongóinak millióit.

Az évforduló nyomán ismét felkapottá vált Jack halálának témája, miután egy ausztrál diákcsapat számításokkal bizonyította, hogy igaz a teória és az ifjú szívtipró valóban életben maradhatott volna a film végén.

Bizonyítást nyert, hogy a Titanic végén Jack is életben maradhatott volna Egy csapat iskolás lány számolta ki, hogy igazából DiCaprio karaktere is felfért volna arra a vízben úszó ajtóra.

Az eredményről nemrégiben a film atyját, James Cameront is kérdezték és habár ő már a felvetésért sem volt odáig, vele ellentétben a Titanic női főszerepét játszó Kate Winslet bizonyította, hogy lelkes híve az elméletnek. Az Oscar-díjas színésznő  a The Late Show with Stephen Colbert című tévéshowban vendégeskedett, ahol miután szóba került a téma, a showman Stephen Colbert segítségével bemutatta, szerinte hogyan menthette volna meg a film végén Jacket azzal, hogy felhúzza őt a vízen úszó ajtóra.

Kiemelt kép: CBS/The Late Show with Stephen Colbert
folytatás

Legkedveltebb hírek
Az igazi családi szórakozást ígérő műsor, 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be
2020-08-06 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A drogot Hollandiából hozták be. Egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki.
2020-08-06 08:36:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az igazi családi szórakozást ígérő műsor, 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be
2020-08-06 08:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez